Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Ranger Raptor

Ford Ranger Raptor

A Ford Ranger Raptor tekintélyt parancsoló kiállásáról extrém stíluselemek, nagy sebességű off-road képességeiről pedig egyedi Ford Performance futómű gondoskodik.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Bemutatkozik az új Ford Ranger Raptor

Ez nem egy hétköznapi pick-up. Ez egy szuper pick-up.

Hódításra tervezték

Ahogy helyet foglal a Raptor egyedileg tervezett, kényelmes ülésein, rögtön érezni fogja, hogy ez nem egy hétköznapi pick-up. A különböző intelligens rendszerek és fejlett technológiák egyedülálló vezetési élményt kínálnak Önnek. Ráadásul mindössze egyetlen gombnyomással aktiválhatja a hatékony új Terepvezérlési rendszert is, ami a jármű félelmetes képességeit a 6 különböző tereptípushoz optimalizálja. A Normál üzemmód, a Sport üzemmód, a Fű, Kavics és Hó üzemmód, a Sár és Homok üzemmód, valamint a Szikla üzemmód mellett az igazán kemény off-road élményekhez választhatja a különleges Baja üzemmódot is.

Teljesítmény mindenek felett

Az új Ford Ranger Raptor az erőteljes terepképességeket egyesíti a GT szupersportkocsikat és a Focus RS-t is átható Ford Performance DNS-sel. A Ford 2.0 literes EcoBlue dízelmotor precízen megtervezett, speciális bi-turbó változatát egy új, 10-sebességes automata váltóval és kormányra szerelt sebességváltóval párosítottuk. Az eredmény: egyedülálló vezetési élmény. A speciális terepjáró gumiabroncsok segítségével Ön bármilyen terepet meghódíthat a magas homokdűnéktől a sűrű sártengereken és sebes folyású gázlókon át egészen a sziklás és meredek hegyi utakig.

Fejlett biztonsági technológiák

Akár autópályán vezet a célja felé, akár folyókon gázol át, a Raptorban kifinomult biztonsági rendszerek sora gondoskodik az Ön és az utasai védelméről. A fejlett Borulásgátló- és Elektronikus menetstabilizáló rendszerre minden helyzetben számíthat, az Ütközésmegelőző rendszer és a független Vészfék-rásegítő rendszer pedig hatékonyan csökkenti a balesetek előfordulását.

Mindenre felkészült

Az új Ford Ranger Raptor a gondos tervezés eredményeképpen a világ legdurvább terepein is könnyedén megállja a helyét. Az egyedülálló, nagy szilárdságú acélötvözetből kovácsolt alváz a legszélsőségesebb környezeti igénybevételnek is ellenáll. A 28 cm-es hasmagassággal akár egy 85 cm mély vízfolyáson is képes átvágni.

Az új Ford Ranger Raptor terepre született

Az új Ford Ranger Raptor a legstrapabíróbb és legjobban teljesítő Ranger-modell. A terepevezetés megszállottjai számára a Ford Performance csapata által kifejlesztett gépjármű elképesztő teljesítményéhez rendkívüli menetbiztonság is társul. Annak érdekében, hogy minden terepen megállja a helyét, az egyedi alvázkeretet egy rendkívül erős, ötvözött acélból készítette a Ford, ami még a legkíméletlenebb körülményeket is kibírja

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.