Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Áttekintés - Ford Ranger Raptor

2019 közepétől már Európa útjain is

Az igazi kaland a terepen kezdődik

Minden részletében lenyűgöző

Feltűnő magabiztosság

Amint feltűnik a Ford Ranger Raptor, egyből látszik, hogy ez nem pusztán egy újabb pick-up. Minden részlete a valódi életre lett tervezve, legyen szó akár hegyvidékről, folyómederről vagy sivatagról. Az első és hátsó lökhárítók, az első védőlemez, a már védjeggyé vált hűtőrács és a masszív abroncsos felni miatt már pusztán megjelenésével önbizalmat sugároz. Bármerre jár, sosem marad észrevétlen. És a Ranger Raptorral valóban bárhová eljuthat.

Intelligencia és erő

Amint helyet foglal az egyedi tervezésű vezetőülésben és magához ragadja a bőrborítású kormányt, azonnal számos korszerű technológiát vehet az irányítása alá. A modell vadonatúj Terepvezérlési rendszerrel is rendelkezik. Ezzel a terepkezelő rendszerrel könnyedén választhat hatféle terepre optimalizáló üzemmód közül: Normál üzemmód, Sport üzemmód, Fű, Murva és Hó üzemmód, Sár és Homok üzemmód, Szikla üzemmód, Baja üzemmód.

Nincs legyőzhetetlen akadály

A Ford Ranger Raptor tökéletesen egyesíti a Ford Performance DNA-t a páratlan terepjáró képességgel. A legendás Fox Pro felfüggesztés teljesítményre született. Arra hangoltuk, hogy a legdurvább terepen is megállja a helyét – hogy elnyelje a rázkódásokat és könnyedén kisimítsa az utak egyenetlenségeit. Az egyedülálló, szupererős alvázát nagy szilárdságú, ötvözött acélból  kovácsoltuk, hogy terepen minden körülménynek megfeleljen.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.