Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Praktikum - Ford Ranger Raptor

Mindenre felkészült

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Árkon, bokron, vízen át

Semmihez sem fogható off-road vezetési élmény

Egy off-road harcos

Az új Ranger Raptor egyedülálló, létraszerkezetű alváza nagy szilárdságú (HSLA) ötvözött acélból készült, hogy a terepjárókkal szemben támasztott legszigorúbb követelményeknek is megfeleljen. A világ legdurvább terepein, szélsőséges környezeti feltételek között tesztelt Ranger Raptor alvázak maximális szilárdságot és kiemelkedő teljesítményt biztosítanak.

Sokoldalú, zárható hátsó raktér

Az új Ford Ranger Raptor hátsó rakterében éppolyan jól elfér egy kereskedelemben szabványos Euro raklap, mint a hétvégi kempingezéshez szükséges felszerelés. A raktér emellett számos olyan DIN kompatibilis funkcióval is rendelkezik, amelyek segítségével a rakomány szilárdan és biztonságosan rögzíthető. Ilyenek például az erős rögzítőpontok, a beépített teherpad és egyes modelleknél a külső kötélvezető sínek.

Magasan a legjobb

A terepen nem sok minden jelent akadályt az új Ranger Raptor számára. A megemelt kialakításnak köszönhetően több mint 28 cm van a pick-up alja és minden más között, ami csak az útjába kerül.

Lenyűgöző vontatási képesség

Egy Raptor nem csak arra képes, hogy a legdurvább off-road kihívásokat is könnyűszerrel teljesítse. Ha kell, eközben a legnagyobb és legnehezebb terheket is elvontatja vagy elviszi a hátán.

Figyelmet követel

Az új Ford Ranger Raptor bukócső igazi, sportos profilt kölcsönöz a Raptornak, mellyel azonnal magára vonja a figyelmet. A beépített felső lámpáknak köszönhetően a hátsó rakodótér tartalma éjszaka is jól látható.

Rakományrögzítő fülek

DIN-kompatibilis rögzítőpontok gondoskodnak róla, hogy a Raptor rakterében szállított rakomány az út során mindvégig tökéletes biztonságban és szilárdan a helyükön maradjanak.

Egy konnektor mindig jól jön

Hasznos kiegészítő lehet vállalkozása számára az utastérbe extraként igényelhető 240 V-os aljzat, ami felbecsülhetetlen szolgálatot tehet, ha telefont, a táblagépet vagy akkumulátoros szerszámot kell tölteni útközben.

Árkon, bokron, vízen át

A Raptor eljut oda is, ahová a gyengébb járművek nem merészkednek el. Akár 850 mm mélységű vízen is átgázol, tehát szárazon és vízen egyaránt beválik.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.