Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Ranger Wolftrak

Osztályelső mérnöki teljesítmény és technológia a vidéki utak szerelmeseinek

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

A vidéki utak szerelmeseinek

Az új Ranger Wolftrak a Ranger XLT hírnevére és képességeire épít, ugyanazzal az osztályelső mérnöki teljesítménnyel és technológiával, amelynek köszönhetően a Ford Ranger Európa első számú pick-upjává vált. A természet leginkább vidéki utakon vezető szerelmesei számára tervezett Ranger Wolftrak ugyanezt a tartósságot és teljesítőképességet vonultatja fel.

Gyakorlatias külső

A Ranger Wolftrak a teljesítőképességet szem előtt tartva készült visszafogott, gyakorlatias külsejével, ami jelzi robusztus felépítését és megbízható teljesítményét. A Sea Grey, és egyedi Conauer Grey színekben (előzőleg csak a Ranger Raptor színe) elérhető pick-up lenyűgöző és modern, mégis visszafogott.

A Ranger teljesítőképessége

A 170 lóerős EcoBlue motorral, 6 sebességes manuális vagy 10 sebességes automata váltóval elérhető Ranger Wolftrak teljesen fel van készítve a talajviszonyok kihívásaira.

Biztonságos és élvezetes

A Ranger Wolftrak még komoly, sallangot mellőző külsejével is kiváló beltéri kényelmet és vezetést segítő technológiákat kínál, hogy vezetésük olyan biztonságos és élvezetes legyen, amennyire csak lehet.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.