Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Ranger

Ford Ranger

A Ford Ranger közismert praktikusságához kiemelkedő teljesítmény, üzemanyag-hatékonyság és kiváló műszaki megoldások sora társul.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

A Ford Ranger két dologról híres

Bárhova elmegy és bármire képes

Masszív felépítés

Akár 1200 kg-t bír el, akár 3500 kg-t elvontat és akár 800 mm mély vízen is képes átgázolni - az új Ranger tényleg kőkemény lett. Minden nap, akár a legmostohább körülmények között és a legkeményebb munkáknál is számíthat rá - anélkül, hogy a kivételes vezetési élményről le kellene mondania.

Rafkósabb, mint valaha

Hanggal és érintéssel is vezethető az új, 8 hüvelykes képernyővel felszerelt a Ford SYNC2-nek köszönhetően. A már eleve jól felszerelt autó ütközés-veszélyre figyelmeztető Adaptív tempomatot, Sávtartó rendszert, Táblafelismerő és Vezetőfigyelmeztető rendszert is kapott.

Gazdaságos és erős

Ezek a kifejezetten gazdaságos fogyasztású motorok olyan fejlett technológiákat alkalmaznak, mint a bevonatos dízelrészecske-szűrő (cDPF), az új kipufogógáz-visszavezetés (EGR) szelep, a kisfeszültségű fém izzítógyertyák és az állítható szállítási térfogatú olajszivattyú (VFOP). Ezek a technológiák garantálják, hogy a motorok megfeleljenek az EU szigorú, VI. szintű károsanyag-kibocsátási előírásainak. A 4 hengeres, 2,2 literes Duratorq TDCi dízelmotor változó geometriájú turbófeltöltőt használ a megnövelt 160 LE-s (118 kW) teljesítmény és a 385 Nm-es nyomaték leadásához, vegyes használat esetén akár 7,0 l/100 km üzemanyag- fogyasztás mellett. Az 5 hengeres, 3,2 literes Duratorq TDCi dízelmotor 200 LE (147 kW) teljesítményt és 470 Nm maximális nyomatékot állít elő. Ennek a lenyűgöző vonóerőnek a 90%-a 1 500 és 2 750 1/min közötti fordulatszám- tartományban áll rendelkezésre.

Praktikus megoldások

Tökéletesen megfelel minden kihívásnak

Impozáns vontatható tömeg

A jármű Bruttó teherbírásának 1207 kg és 3500 kg vontatható tömegének köszönhetően a legnehezebb feladatok és problémák is megoldhatók, a legormótlanabb rakomány is elszállítható vagy elvontatható.

Árkon, bokron, vízen át

Az új Ranger eljut oda is, ahová a gyengébb járművek nem merészkednek el. Akár 800 mm* mélységű vízen is átgázol, tehát szárazon és vízen egyaránt beválik.

Kiegészítő védelem

Az Off-Road Csomag a motort, az osztóműt és az üzemanyagtankot védi, ezzel csökkentve a sérülésveszélyt egyenetlen talajon. A csomag tartalmazza továbbá a hátsó differenciálmű elektronikus reteszelésének lehetőségét.

Sokoldalú, zárható raktér

Az új Ranger rakterében elfér egy szabványos EUR raklap, a vállalkozásához szükséges szerszámok, vagy akár egy hétvégi táborozás összes kelléke. A szállítmány biztonságáról több DIN-szabványnak megfelelő funkció is gondoskodik.

Rakományrögzítés

Hogy minden a helyén maradjon, a magas raktérfalakon rakományrögzítő fülek is találhatók, valamint beépített tehertámasz, két mozgó vezetővel a hosszú tárgyakhoz (XL és XLT)

Egy konnektor mindig jól jön

Hasznos kiegészítő lehet vállalkozása számára az utastérbe extraként igényelhető 240 V-os aljzat, ami felbecsülhetetlen szolgálatot tehet, ha telefont, a táblagépet vagy akkumulátoros szerszámot kell tölteni útközben.

Rakományrögzítő fülek a biztonságos teherrögzítéshez

A szállítmány stabil rögzíthetősége érdekében ezek a rakományrögzítő fülek kívül és belül is elhelyezkedhetnek, számuk pedig a karosszéria típustól függ. Mindegyik megfelel a DIN szabványoknak.

A rakományt platózáró roló védi és óvja

A feláras extraként rendelhető platózáró rolóval biztonságosabbá tehető a rakomány szállítása. Többféle pozicióban zárható, vízálló és strapabíró.

Rakományrögzítő rendszer szállítmányokhoz

A rendszer (amely a Limited és Wildtrak modellen alapfelszereltség) két sínből áll (egy-egy a raktér két szélén). A két sín mindkét oldalán egy-egy állítató rögzítőpont található, amit a rakomány méretének megfelelően mozgathat.

Intelligens technológia

Az új Ranger számos vezetőtámogató rendszerrel felszerelve kapható. Az olyan felszereltségek, mint a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (Sávtartásra figyelmeztetéssel és Sávtartási segítséggel), az Adaptív sebességtartó automatika Követési távolság jelző rendszerrel, az Automata fényszórók és a Gumiabroncsnyomás-figyelő rendszer mind hozzájárulnak a biztonságosabb vezetés élményéhez.

Ford Ranger hírek

Hírek, bemutatók a Ford Ranger modellről

A Ford felpörgeti a Ranger gyártását

 • Dátum: 2019 júl. 30

A Ranger értékesítése új rekordot döntött a vállalat 20 európai piacán, mind Magyarországon, ahol a modell 1999-es bevezetése óta még sosem kelt annyi példány a pickupból, mint most.

Létezik már a világon bárhol pickup emoji?

 • Dátum: 2019 júl. 29
 • Érdekes

Bár az emberek nap mit nap emojik milliárdjait küldik el egymásnak, a teherautók rajongói igencsak nehezményezik, hogy a pickupok jele nem létezik.

Az új Ford Ranger Raptor: kifejezetten az európai vásárlóknak

 • Dátum: 2019 máj. 3
 • Bemutató

Az új Ford Ranger Raptor – Európa legkelendőbb pickupjának eddigi legkeményebb és legnagyobb teljesítményű változata – az idei év közepétől jelenik meg az európai piacokon.

Időutazás: az első Ford Ranger 1949-ből

 • Dátum: 2019 febr. 5
 • Érdekes

Még 1949-ben történt, hogy a Ford felkérte a neves 4x4-specialistát, a Marmon-Herringtont, hogy segítsen megtervezni a Ford F1 Ranger modellt.

A Ford bemutatja a még erősebb és intelligensebb Ranger

 • Dátum: 2019 jan. 23
 • Bemutató

A Ford ma mutatja be először az új Ford Ranger pickupot, amely még erősebb, takarékosabb, kifinomultabb és intelligensebb. A 2019-es év második felétől érhető el.

Ki akarna beragadni egy ilyen szerelvény mögé?

 • Dátum: 2019 jan. 23
 • Érdekes

Néha bizony türelmesen várakoznunk kell egy-két autó mögött, amelyek lakókocsit vontatnak. Na de 15 lakókocsi mögött, amit egyetlen jármű húz?

Európában a Ford a No. 1. haszongépjármű-márka

 • Dátum: 2019 jan. 17
 • Érdekes

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Ford újra Európa első számú haszongépjármű-márkája lett, a legjobb értékesítést produkálva 1993 óta.

A Ford új izomautóval készül a Gamescom kiállításra

 • Dátum: 2018 aug. 21
 • Érdekes

Már minden játékrajongó izgatottan készül a Gamescom kiállításra, ahol a Ford az oda látogató játékosok és autósok előtt leplezi ma le az új izomautóját.

Folyamatos növekedés a Fordnál

 • Dátum: 2018 júl. 5
 • Érdekes

A Ford összesen 1705 darab személy-, és haszongépjárművet értékesített júniusban Magyarországon, 13,8 százalékkal többet, mint a tavalyi év azonos időszakában.

Az elmúlt 9 év legsikeresebb májusát zárta a Ford Európában

 • Dátum: 2018 jún. 15
 • Érdekes

Az EcoSport és a Kuga új májusi értékesítési rekordot állított fel (72, illetve 14 százalékos növekedéssel), és az egy évvel ezelőttihez képest 73 százalékkal több megrendelés érkezett az EcoSport modellre

A Ford bemutatja az új Fiesta Van modellt és a FordPass Connect fedélzeti modem-technológiát

 • Dátum: 2018 ápr. 24
 • Bemutató

A Ford bemutatja a vadonatúj Fiesta Van modellt, valamint fejlett konnektivitási technológiáit a 2018-as Birminghami Haszongépjármű Szakkiállításon.

Rendkívül sikeres első negyedévet zárt a Ford Magyarországon

 • Dátum: 2018 ápr. 9
 • Érdekes

Kimagaslóan értékesítési számokat elérve, 9 éves havi értékesítési rekordot megdöntve, rendkívül sikeres március hónappal zárta az első negyedévet hazánkban a Ford.

A sarkvidéken mutatják be a Ranger Black Edition-t

 • Dátum: 2018 febr. 2
 • Bemutató

Európa legkelendőbb pickupja, a Ford Ranger különleges változata, a Ranger Black Edition egy hozzá hasonlóan kemény és sötét környezetben, Svalbardban mutatkozik be.

Egy norvég páros új világrekordja

 • Dátum: 2017 okt. 6
 • Érdekes

Tegnap este két norvég férfi, Knut Wilthil és Henrik Borchgrevink új világrekordot állított fel, több mint 1000 mérföldet autózva újratankolás nélkül.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.