Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Kényelem - Ford Ranger

Kényelem és praktikum

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Összeköttetésben a világgal

Az új Ford Ranger mostantól FordPass Connect modemmel is választható. Ez az innovatív kommunikációs rendszer olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, mint az akár 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE Wi-Fi, vagy a SYNC 3 navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok.

Rengeteg hasznos tárolóhely

Minden vezetőfülke bőséges tárolóhellyel rendelkezik. A duplakabinos vezetőfülkében például a hátsó ülések alatt található két hatalmas tárolórekesz. A Rangerben - a fülke típusától függően - akár három középkonzol is van. A kesztyűtartóban emellett kényelmesen elfér egy 15”-os laptop, egy kompakt esernyő és még sok minden egyéb.

Easy Lift hátsó ajtóval

Az új Ranger már Easy Lift hátsó ajtóval is kapható. Az intelligens kialakításnak köszönhetően a pick-up méretes hátsó ajtaja könnyebbnek érződik, ezért azt egyszerűbb lenyitni és visszazárni.

Kulcs nélkül könnyebb az élet

A Ford Kulcsnélküli ajtónyitó rendszere már akkor érzékeli a járműhöz tartozó egyedi kulcsot, amikor az még a zsebében vagy a táskájában van. Elő sem kell vennie, a rendszer kinyitja Ön előtt az ajtót. Sőt, az autó elindításához sincs rá szüksége: elég csupán megnyomnia a FordPower indítógombot és a Ranger máris életre kel!

Műholdas navigáció

Az új Ford Ranger teljesen integrált navigációs rendszerének köszönhetően a 8”-os színes érintőképernyőn egyetlen lépésben megadhatja a célállomást és Hangvezérléssel kereshet látnivalókat a környéken.

Quickclear technológia

Ezzel az innovatív felszereltséggel a fagyos reggeleken pillanatok alatt jégteleníthető a szélvédő. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását is.

FordPass Connect

Töltse le az applikációt és használja ki a lehetőségeit

A FordPass Connect még hatékonyabbá válik, ha a FordPass alkalmazás segítségével az okostelefonjával is párosítja. Amint csatlakoztatta a rendszerhez a készülékét, máris innovatív, új funkciók sora áll rendelkezésére. Mobiltelefonjának segítségével például könnyedén megtalálhatja a járművét, távolról nyithatja és zárhatja az ajtókat, ellenőrizheti az üzemanyagszintet, futásteljesítményt, abroncsnyomást, sőt, riasztást is kérhet a telefonjára, ha a járműve műszaki állapota azt követeli. A telefonról közvetlenül a Rangerbe küldött úticél megjelöléssel még a műholdas navigációs rendszert is kényelmesen beállíthatja otthonról.

SYNC 3

A kisujját sem kell mozdítania

A Ford SYNC 3 egy csúcstechnológiás rendszer, melynek segítségével egyszerűen kapcsolódhat mobiltelefonjához, hívásokat intézhet, zenét hallgathat, navigálhat, sőt még a szöveges üzeneteit is felolvastathatja. A beszédhanggal és a színes érintőképernyőn egyszerű mozdulatokkal is vezérelhető SYNC 3 képes kapcsolódni az Apple Car és az Android Auto alkalmazásokhoz, az Applink funkció pedig különböző okostelefonos alkalmazások használatát teszi lehetővé. Akár a környéken található éttermek között is böngészhet, elég csak annyit mondania a rendszernek, hogy „éhes vagyok”. (A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.)

Tartós és erős

A mérnöki tervezésnek és a legkiválóbb anyagok használatának köszönhetően

Ford Easy-Fuel

Ez a hasznos technikai megoldás jóformán lehetetlenné teszi, hogy a járműbe nem megfelelő üzemanyagot tankoljunk, mivel a rossz töltőcső egyszerűen nem illeszkedik a beömlőnyíláshoz. És ami szintén jó hír, a Ford Easy-Fuel egy tartálysapka nélküli rendszer, ezért soha többé nem kell a piszkos, olajos tartálysapkákkal bajlódnia.

Esőérzékelős ablaktörlők

Az Esőérzékelős ablaktörlők azonnal működésbe lépnek, amint nedvességet érzékelnek a szélvédőjén, majd automatikusan beállítják a sebességüket, hogy megbirkózzanak bármivel, amit az időjárás Önre zúdít. Válasszon a különböző érzékenységi szintek közül, melyekkel meghatározhatja, milyen összegyűlt csapadékmennyiség hatására induljon az ablaktörlés.

Önmagukat védő tükrök

A nem kívánt káresemények elkerülése érdekében az Elektromosan állítható, behajtható külső visszapillantó tükrök parkoláskor automatikusan behajtódnak, így védve a stílusosan kialakított irányjelzőket is.

Kétzónás automata klímaberendezés

A Kétzónás automata klímaberendezés (DEATC) segítségével megadhatja az Ön és utasa számára ideális hőmérsékletet, melynek fenntartásában a fejlett légkondicionáló segít.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.