Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Praktikum - Ford Ranger

Minőség, amire mindig számíthat

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Lenyűgöző vontatási képesség

A Ranger 1 tonnát meghaladó bruttó teherbírásával és 3500 kg-os vontatási kapacitásával a legnehezebb feladatokat is bátran bevállalhatja. Ezzel a pick-uppal a legnagyobb és legnehezebb rakományokat is elszállíthatja vagy elvontathatja.

Egy konnektor mindig jól jön

Hasznos kiegészítő lehet vállalkozása számára az utastérbe extraként igényelhető 240 V-os aljzat, ami felbecsülhetetlen szolgálatot tehet, ha telefont, táblagépet vagy akkumulátoros szerszámot kell tölteni útközben..

Figyelmet követel

Az új Ford Ranger Wildtrak attraktív megjelenésű, sportos bukócsöveit nehéz nem észrevenni. Különösen este, amikor a felülre beépített nagy teljesítményű fényszórók a legnagyobb sötétben is kiváló fényviszonyokat teremtenek a rakodáshoz.

Magasan a legjobb

A terepen nem sok minden jelent akadályt az új Ford Ranger számára. A megemelt kialakításnak köszönhetően több mint 237mm van a pick-up alja és minden más között, ami csak az útjába kerül.

Rakományrögzítő fülek

DIN-kompatibilis rögzítőpontok gondoskodnak róla, hogy a Ranger rakterében szállított rakomány az út során mindvégig tökéletes biztonságban és szilárdan a helyükön maradjanak.

Árkon, bokron, vízen át

A Ranger eljut oda is, ahová a gyengébb járművek nem merészkednek el. Akár 800 mm mélységű vízen is átgázol, tehát szárazon és vízen egyaránt beválik.

Sokoldalú, zárható hátsó raktér a nyugalom érdekében

A Ranger hátsó rakterében éppolyan jól elfér egy kereskedelemben szabványos Euro raklap, mint a hétvégi kempingezéshez szükséges felszerelés. A raktér emellett számos olyan DIN kompatibilis funkcióval is rendelkezik, amelyek segítségével a rakomány szilárdan és biztonságosan rögzíthető. Ilyenek például az erős rögzítőpontok, a beépített teherpad és egyes modelleknél a külső kötélvezető sínek. A biztonság és a nagyobb nyugalom érdekében a hátsó ajtó manuálisan zárható és nyitható.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.