Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Transit alváz

Ford Transit alváz

Az új Ford Transit Alvázas áruszállítók esetében alapvető elem a variálhatóság. Legyenek bármilyen egyedi igényei, ez lesz az eddigi legmegbízhatóbb Transit járműve.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Munkára kész, amikor Ön is

Még a kemény munka is könnyebbnek tűnik

Továbbfejleszett motortechnológia

A továbbfejlesztett 2.0 literes Ford EcoBlue dízelmotorok széles választékának köszönhetően az új Ford Transit Alvázak minden eddiginél erősebbek és hatékonyabbak. A négyféle változatban elérhető, akár 185 LE teljesítménnyel és 415 Nm nyomatékkal rendelező erőforrások között Ön is garantáltan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb típust. Bármelyikre is essen a választása, mindegyik motor teljesíti a legszigorúbb Euro 6.2 kibocsátási szabvány előírásait. A járművek rendelhetők nagyobb igénybevételre tervezett nagy teljesítményű (HDT) motorral, valamint még gazdaságosabb üzemanyag-felhasználást és alacsonyabb CO2-kibocsátást biztosító ún. mild Hybrid Electric Vehicle (mEHV) kivitelben is.

Célirányos fejlesztések

Az új Transit Alvázak fejlett technológiája az átgondoltabb és hatékonyabb munkavégzést segíti. Az elektromos szervókormányzás alkalmazkodik a változó körülményekhez: alacsony sebességnél a kormány mozgatása könnyebbé és kényelmesebbé, míg nagyobb sebességnél merevebbé, határozottabbá válik a fokozott biztonság és a precízebb kormányzás érdekében. Az Adaptív sebességtartó automatika nem csak a hosszú autóutakat teszi kevésbé fárasztóvá, de az üzemanyag gazdaságosabb felhasználásához is hozzzájárul. A Választható vezetési üzemmódokkal - Normál, Nedves, Sár/Földút, Vontatás/Szállítás és az új EcoMode - beállíthatja, hogy a Transit miképpen viselkedjen a különböző útviszonyok között.

Egyszerre sokoldalú és megbízható

Az új Transit Alvázak szinte felülmúlhatatlanul sokoldalúak. A körültekintő tervezés eredményeképpen az alváz tökéletes alapot biztosít a legkülönbözőbb felépitmények számára, ezáltal az igényeknek legmegfelelőbb jármű építhető belőle. 2863 kg-os teherbírásával a Transit Fülkés Alváz a legnehezebb munkát is megkönnyíti.

Útközben az új Transit Alváz az Ön irodája. Ezért is tartottuk a tervezésnél kiemelten fontosnak, hogy egyszerre legyen kényelmes és strapabíró, erős és hatékony, és ami a legfontosabb, rendkívül megbízható.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.