Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Modell fotók

  • Ford Transit alváz
  • Ford Transit alváz
  • Ford Transit alváz

Ford Transit alváz

A Transit fülkés alváz ideális kiindulópont. Számtalan célra átalakítható, a billenőplatós felépítménytől a mentőautón át a lakóautóig.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Egy megbízható alap

A Transit fülkés alváz ideális kiindulópont

Számtalan célra átalakítható

Számtalan célra átalakítható, a billenőplatós felépítménytől a mentőautón át a lakóautóig. Kiváló alapra építhetnek azok, akik a Transit fülkés alvázat választják vállalkozásukhoz. Nemcsak az egyedi kialakítás garantált, hanem az összeszerelés gondossága és a kiváló minőség is. Az átalakított gépkocsi által nyújtott vezetési élmény, biztonság, védelem és tartósság ugyanolyan magas szintű, mint a sorozatgyártású változatok esetén. A belvárosban könnyen irányítható, a hosszabb országúti közlekedés során pedig igazi kényelmet nyújt.

Tágas és kényelmes vezetőfülke

A vezetőfülke tágas, kényelmes és jól felszerelt. A legmodernebb megoldásoknak köszönhetően szinte élmény vele dolgozni. A raktér hossza, a terhelhetőség és a személyszállítás tekintetében hihetetlenül széles a választék. Háromféle tengelytávolság, négy különböző alvázhosszúság, hátsó- vagy elsőkerék-hajtás, nagy vonóerőt biztosító dupla vagy szimpla kerekek és szimpla vagy dupla vezetőfülke áll a rendelkezésére. Biztos lehet benne, hogy Ön is megtalálja a vállalkozását leginkább segítő változatot.

Vele a kemény munka is gyerekjáték

Négy különböző alvázhossz, beleértve az új L5 változatot meghosszabbított alvázzal, 3.140 és 4.700 kg közötti megengedett legnagyobb össztömeg, választható első-, hátsó- vagy összkerékhajtás* és szimpla- vagy duplafülkés kialakítás: a Ford Transit Fülkés Alváz egy olyan teherautó, amire bizton számíthat, ha nehéz munkát kell elvégezni.

Ford Transit alváz hírek

Hírek, bemutatók a Ford Transit alváz modellről

A Ford elkezdi gyártani a Deutsche Post StreetScooter WORK XL-t

  • Dátum: 2018 okt. 10
  • Érdekes

Itt egészítik ki elektromos hajtáslánccal és a Deutsche Post DHL szabványainak megfelelő felépítménnyel a Transit alvázakat.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.