Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Transit Connect

Ford Transit Connect

5 740 400 Ft-tól készletről *

Az ajánlat Ford Transit Connect Van Trend 200 - FWD1.5L TDCi [100 Le] M6 készleten lévő autóra érvényes. Az árak 2020 jún. 30-ai forgalomba helyezésig, illetve kizárólag a készlet erejéig érvényesek. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, a képek csak illusztrációk. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

A Ford Transit család legkisebb tagja, a Transit Courier megújult külső és belső térrel, alacsony üzemben tartási költségekkel egy igazán hű társ.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Intelligensebb mint valaha

Kössön egy jó üzletet!

Segít a sebességhatárok betartásában

Segít a sebességhatárok betartásában

Az új Transit Connect Intelligens sebesség asszisztense a sebesség helyes megválasztását segíti, így Ön az útra koncentrálhat. A Táblafelismerő rendszer kamerája (bekapcsolt állapotban) automatikusan érzékeli az érvényes sebességkorlátozást, majd ennek megfelelően szabályozza a maximális sebességet.

Könnyedén használható kihangosító rendszer

Könnyedén használható kihangosító rendszer

A fejlett Ford SYNC 3 rendszer segítségével az utazások akalmával is kapcsolatban maradhat a külvilággal és mindent könnyedén vezérelhet a telefonhívásoktól kezdve, a zenelejátszáson át, egészen a navigációig. Mindezt megteheti a 6”-os érintőképernyő segítségével, mely támogatja az okoseszközökön már megszokott kézmozdulatokat, illetve egyszerű hangutasításokkal is. (A Hangvezérlés jelenleg nem elérhető.)

Egy rendszer, mely védi a gyalogosokat

Egy rendszer, mely védi a gyalogosokat

Az Ütközésmegelőző rendszer abban segíti a vezetőt, hogy észrevegye a jármű előtt haladó lassabb gépkocsikat, illetve a hirtelen feltűnő gyalogosokat. Amennyiben a vezető nem reagál a rendszer audiovizuális jelzéseire, automatikusan működteti a fékeket. Ez a technológiai megoldás segít elkerülni a lehetséges baleseteket, illetve csökkenti azok súlyosságát (80 km/h sebességig hatékonyan működik, az út és a jármű átlagos állapotát feltételezve).

Megoldás hosszú rakományok szállítására

Megoldás hosszú rakományok szállítására

A rakodónyílással ellátott válaszfal választható minden dupla utasülést tartalmazó üléscsomag esetén. A rövid tengelytávú (L1) modellváltozat esetén 3m, a hosszú tengelytávú (L2) változat esetén 3,4m hosszúságú tárgyak szállítását teszi lehetővé. A válaszfal alsó részén található egy felnyitható nyílás, melyen keresztül csúsztathatja a hosszú tárgyakat, illetve betolhatja ezeket az első utasoldali ülés alá. A válaszfal mögött elegendő hely áll rendelkezésre két Euro raklap számára (az L1 modell esetén) vagy 8’x4’ méretű lapok számára (az L2 modell esetén).

Ez a motor olyan keményen dolgozik, mint Ön

A korszerű, turbófeltöltős 100 és 120 lóerős Ford dízelmotorok, kifinomult működésüknek köszönhetően, mérhetően hatékonyabbá és erőteljesebbé váltak. Az új motorok gazdaságosabbak és csendesebbek, mint valaha.

Ford Transit Connect hírek

Hírek, bemutatók a Ford Transit Connect modellről

Bemutatkozik a Ford Transit Custom PHEV-változat

Bemutatkozik a Ford Transit Custom PHEV-változat

  • Dátum: 2018 szept. 19
  • Bemutató

A Ford a Hannoveri Haszongépjármű Szakkiállításon mutatja be először a sorozatgyártásra kész, plug-in hibrid (PHEV) hajtású modellváltozatot.

A Ford bemutatja az új Fiesta Van modellt és a FordPass Connect fedélzeti modem-technológiát

A Ford bemutatja az új Fiesta Van modellt és a FordPass Connect fedélzeti modem-technológiát

  • Dátum: 2018 ápr. 24
  • Bemutató

A Ford bemutatja a vadonatúj Fiesta Van modellt, valamint fejlett konnektivitási technológiáit a 2018-as Birminghami Haszongépjármű Szakkiállításon.

A Ford bemutatja a népszerű Transit család legújabb tagjait

A Ford bemutatja a népszerű Transit család legújabb tagjait

  • Dátum: 2017 dec. 4
  • Bemutató

A Ford ma közzétette az első részleteket az új Transit Connect és Transit Courier kishaszongépjárművekről, melyek fontos szerepet töltenek be a Transit családban.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.