Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Transit Custom

Ford Transit Custom

Az új Transit Custom most még több innovatív megoldást és intelligens technológiát kínál, miközben még gazdaságosabb lett a fenntartása az átgondolt tervezésnek köszönhetően.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Aktuális ajánlatok

Ismerje meg aktuális Ford Transit Custom ajánlatainkat

Kategóriájukban az elsők

2020-ban az Év haszongépjárműve a Ford Transit Custom PHEV, az Év Pick Up járműve pedig a Ford Ranger

A Ford idén elsöprő győzelmet aratott a kishaszongépjárművek nemzetközi megmérettetésén, hiszen a Ford Tra­­­nsit Custom PHEV a 2020-as Év Haszongépjárműve, a Ford Ranger pedig a 2020-as Év Pickupja lett.

Öröm vezetni

Még sokoldalúbb, gazdaságosabb és praktikusabb. Az új Transit Custom büszkeséggel fogja eltölteni tulajdonosát. Akár munkában, akár szabadidejében használja, öröm lesz vezetni. A Ford Transit Custom rendelhető Duplafülkés Zárt áruszállító és kombi változatban is.

Gazdaságos és erős

A Ford EcoBlue 2,0 literes TDCi motorok biztosítják az erőt és a nyomatékot autójának. Az Euro 6 kibocsátási normának is megfelelő motornak nem csak a teljesítménye kiváló, de gazdaságos is.

Megkapó külső

A Transit Custom külsőleg is megújult: az új, modern fényszórók és az oldalsó tolóajtó vezetősínje praktikus és stílusos borítást kapott. Ezek együttesen rendkívül hasznosak és kölcsönöznek stílusos megjelenést a járműnek. A megkapó külső jegyek mellett az intelligensen tervezett belső tér is kimagaslóan kényelmes, praktikus és szép.

Élvezet vezetni

A számos nélkülözhetetlen funkció megkönnyítheti mindennapjait. A csúcstechnológiás Ford SYNC 3 egyszerűbbé teszi a kapcsolattartást ügyfeleivel és családjával. A Holttérfigyelő rendszer Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszerrel és a Táblafelismerő rendszer pedig csak példái azon megoldásoknak, melyek az Ön biztonságáról gondoskodnak.

Vezetési élmény

A számos nélkülözhetetlen funkció megkönnyítheti mindennapjait

Nélkülözhetetlen és intelligens

Az új Transit Custom számos okos, a vezetést segítő kiegészítővel lett felszerelve. Ilyen például az Intelligens sebesség asszisztens, amely, ha be van kapcsolva, a Táblafelismerő rendszer segítségével a sebességkorlátozásokhoz igazítja autója végsebességét. A Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer a parkolóhelyről való kikanyarodásnál és beláthatatlan kereszteződéseknél segítheti a helyzet felmérését. A Holttérfigyelő rendszer az Ön számára nem látható, elhaladó járművekre figyelmeztetheti Önt.

Adaptív sebességtartó automatika

Az Adaptív sebességtartó automatika még kényelmesebbé teheti a vezetést: ezzel a műszaki megoldással az autó egy előre beállított távolságot tart az előtte haladó járműtől. Ha a berendezés szenzora azt érzékeli, hogy az Ön előtt haladó jármű lassul, automatikusan ehhez igazítja autójának sebességét. Ha az út újra szabaddá válik, a Transit Custom visszagyorsul a beállított sebességre.

A SYNC 3 Hangvezérléssel megkönnyíti az irányítást

A korszerű Ford SYNC 3 lehetővé teszi, hogy beszédhanggal vagy a 8”-es érintőképernyő segítségével indítson vagy fogadjon hívásokat, irányítsa a zenelejátszást és a navigációs berendezést. A rendszert az Apple CarPlay vagy Android Auto segítségével kapcsolhatja össze okostelefonjával, az AppLink használatával pedig az Android vagy iOS alkalmazásait is irányíthatja. A Live Traffic funkció a forgalmi dugók elkerülésében segítheti Önt. (A hangvezérlés funkció jelenleg magyarul nem elérhető)

Annyi hely, amennyire szüksége van

A Transit Custom rakodótere hosszúság, (kerékjárati ívtől kerékjárati ívig tartó) szélesség és hasznos belső magasság tekintetében is kiváló. Könnyedén szállíthatók benne sztenderd 8"×4" méretű deszkák vagy akár 3 EURO-raklap is. Egyedi kialakítású rakodónyilásos válaszfalának köszönhetően az L2-es változatban akár 3,4 méter hosszú elemek is elférnek. A rakodótér, válaszfallal együtt 6 köbméter – és ez csak a rövid tengelytávú (L1) változat! A hosszabb tengelytáv (L2) esetén a rakodótér 6,8 köbméter is lehet. A Transit Custom emellett kategóriájának legszélesebb oldalsó rakodóajtójával rendelkezik, amelyet egy vadonatúj mechanikai megoldás tart fixen, amíg Ön a rakodást végzi.

Fotók listája

Ford Transit Custom hírek

Hírek, bemutatók a Ford Transit Custom modellről

A Ford bevezeti az automatikus elektromos üzemmódot

 • Dátum: 2020 aug. 4
 • Bemutató

A Transit Custom Plug-In Hybrid haszongépjárművek automatikusan elektromos üzemmódba kapcsolnak, amikor túlzsúfolt utakra vagy alacsony emissziós zónákba érnek.

A Ford bemutatta a Transit Custom Nugget lakóautót

 • Dátum: 2019 jan. 21
 • Bemutató

A piacvezető Ford Transit Custom modellre épülő, a Westfalia által kifejlesztett Nugget már régóta a német lakóautó-tulajdonosok kedvence.

Bemutatkozik a Ford Transit Custom PHEV-változat

 • Dátum: 2018 szept. 19
 • Bemutató

A Ford a Hannoveri Haszongépjármű Szakkiállításon mutatja be először a sorozatgyártásra kész, plug-in hibrid (PHEV) hajtású modellváltozatot.

Bemutatkozik az elektromos hajtású Transit modellek új generációja

 • Dátum: 2018 szept. 10
 • Bemutató

A Ford a Hannoveri Haszongépjármű Kiállításon mutatja be a Transit modell legújabb generációs, kommunikáló és részben elektromos hajtású változatát.

A Team Sky csapat legfontosabb csapattagja

 • Dátum: 2018 júl. 12
 • Érdekes

Talán meglepően hangzik, de egy Tour de France szakaszgyőzelem bizonyos szempontból hátrányt is jelent a versenyző és csapata számára.

A Ford bemutatja az új Fiesta Van modellt és a FordPass Connect fedélzeti modem-technológiát

 • Dátum: 2018 ápr. 24
 • Bemutató

A Ford bemutatja a vadonatúj Fiesta Van modellt, valamint fejlett konnektivitási technológiáit a 2018-as Birminghami Haszongépjármű Szakkiállításon.

Európa legkelendőbb 1 tonnás áruszállítója még stílusosabb és modernebb lett

 • Dátum: 2018 ápr. 18
 • Érdekes

A Ford új Transit Custom egytonnás haszongépjárműve új dizájnnal, vadonatúj utastérrel és még jobb használati értékkel csábítja az európai vásárlókat.

Új Ford Transit Custom Európa legkelendőbb 1 tonnás áruszállítója

 • Dátum: 2017 nov. 30
 • Bemutató

A Ford új Transit Custom egytonnás haszongépjárműve új dizájnnal, vadonatúj utastérrel és még jobb használati értékkel csábítja az európai vásárlókat.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.