Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Biztonság - Ford Transit Custom

A bent ülők, a rakomány számára is biztonságos

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Kiváló biztonság

Számos technológia segíti a kiemelt biztonságot

Segíti egyenesen tartani az utánfutót

Az Utánfutó stabilizátor (TSA) érzékeli az utánfutó „kígyózó” mozgását vagy kilengését, és csökkenti a jármű sebességét, hogy segítse a jármű feletti uralom visszaszerzését. Ezt a rendszer a motor nyomatékának csökkentésével és a kerekeken lévő féknyomás fokozatos növelésével éri el.

Ütközésmegelőző rendszer

Az Ütközésmegelőző rendszer észleli a jármű előtti útszakaszon tartózkodó vagy az azt keresztező gépkocsikat, gyalogosokat és figyelmezteti a vezetőt jelenlétükre. Amennyiben a vezető nem reagál, a rendszer automatikusan működteti a fékeket. Ez a technológia a baleseteket elkerülésére vagy azok súlyosságának csökkentésére szolgál. 80 km/h sebességig működik

Folyamatos védelem felborulás ellen

A Borulásgátló működését támogatva, a Ford egyedi borulásérzékelője segíti a gépjármű stabilitásának megtartását, magas súlypont, illetve éles kanyarok esetén is.

5-csillagos biztonság

Az Euro NCAP szerinti 5-csillagos minősítés jelzi, hogy az új Transit Custom milyen hatékonyan képes megvédeni a vezetőjét és az utasait.

Biztonságos és erős

Az új Transit Custom mind a bent ülők, mind a rakomány biztonsága szempontjából kiváló haszongépjármű. Számos modern, a vezetőt segítő technológia segíti a potenciálisan veszélyes helyzetek megoldását. Ilyen például a Gyalogosfelismerő és Aktív fékrendszer. Mindezek mellett ráadásul hihetetlenül erős a karosszériája, a Borulásgátló segít megakadályozni a baleseteket, valamint két csúcsminőségű riasztó közül is választhat.

Biztonságot segítő technológiák

Hatékonyan képes megvédeni a vezetőjét és az utasait

Maximális tapadás

A fejtett Kipörgésgátló megszünteti a kerekek túlzott kipörgését és a lehető legjobb tapadást, teljesítményt és stabilitást biztosítja, amikor arra a leginkább szüksége van. A rendszer folyamatosan ellenőrzi és módosítja a jármű egyes kerekeire jutó nyomatékot, hogy gyorsítás esetén a maximális tapadást nyújtsa.

A rakomány súlyához igazodik

A Terhelésfüggő stabilitásprogram (LAC) a szállított teher súlyának megfelelően módosítja az Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESP) beállításait. Így a Transit Custom mindig stabil és könnyen irányítható marad függetlenül attól, hogy üres, vagy alaposan megrakodtuk.

Biztos kézzel a kanyarokban is

A Kanyarodás-szabályozó (eDCC) érzékeli, amikor a vezető túl gyorsan vesz be egy kanyart, ezért gyorsan csökkenti a motor nyomatékát - szabályozza az egyes kerekekre jutó fékerőt - elősegítve a jármű biztonságos irányíthatóságát.

Továbbfejlesztett légzsákrendszer

Az új Transit Custom függönylégzsákkal, sofőr- és utasoldali légzsákkal, oldallégzsákokkal, továbbá továbbfejlesztett aktiválórendszerrel kerül forgalomba.

Keréknyomásfigyelő-rendszer

Amennyiben utazás közben bármelyik kerék elkezd veszíteni a nyomásából, a Keréknyomásfigyelő-rendszer figyelmeztető jelzése jelenik meg a műszerfalon, felhívva a vezető figyelmét az esetleges defektre.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.