Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Kényelem - Ford Transit Custom

A gondosan megtervezett fülke egyszerre tartós és praktikus

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Átgondolt és kényelmes

Kényelmes mobil iroda az autójában

Új SYNC 3 – kezelés kéz nélkül

A modern Ford SYNC 3 segít kapcsolatban maradni az ismerőseivel, vezérelheti vele a telefonját, lejátszhatja vele a kedvenc zenéit, vagy éppen segít elnavigálni az úti céljához. Ráadásul mindezt egyszerű beszédparancsokkal vagy a 8” színes érintőképernyő segítségével. Éhes? Csak mondja ki, és máris megjelennek a legközelebbi éttermek. A Live Traffic pedig segít elkerülni a forgalmi dugókat. (A hangvezérlés funkció jelenleg magyarul nem elérhető)

Kényelmes üléskialakítás

Az újratervezett első ülések a korábbitól eltérő formájúak, vastagabb szálú szöveteik varrásai vékonyabbak, de erősebbek, jobban megtámasztják a testet, így kényelmesebb és pihentetőbb utazást biztosítanak. Ami az üléselrendezést illeti, a Transit Custom Kombi változat második és harmadik üléssora is 2+1 „flamingo” üléses, a Transit Custom Kombi Van második üléssora 2+1 „flamingo” üléses, míg a Transit Custom DCiV második üléssora egy háromszemélyes pad.

Mobil iroda

A rugalmas dupla első utasüléshez jól hozzáférhető, ülés alatti tárolóhely tartozik, ahová befér egy laptop, illetve akták és egyéb hasznos irodai kellékek. A Trend, a Limited és a Sport modellek esetében az üléshez jár egy kihajtható asztal is, amely a középső hátsó ülés felső részébe hajtható vissza. Az asztal 34,5×24 cm-es felületén kényelmesen elfér egy laptop vagy egy irattartó tábla. A kihajtható asztalon két pohártartó, egy ceruzatartó és egy tartó gumiszalag is helyet kapott.

Egyszerűen szabályozható hőmérséklet

Az új Transit Custom mind a vezető, mind az első utas által könnyen elérhető, új fűtési és klímavezérlő gombokkal rendelkezik. A jobboldali szabályozóval a hőmérsékletet, míg a bal oldali tárcsával a ventilátor sebességét állíthatja be, amikor a hőmérséklet nincs a maximumon. A jármű felszereltségétől függően a két tárcsa közti gombokkal szabályozható a légáramlás iránya (szélvédőre, arcra, lábra), az ülésfűtés, a szélvédőfűtés, a hátsó szélvédőfűtés, a tükörfűtés és a légkondicionáló.

Hasznos tárolóhelyek mindenhol

Az új Transit Custom rengeteg praktikus tárolóhelyet kínál. Van egy például jól elérhető helyen, közvetlenül a műszerfalon. A rejtett, zárható kesztyűtartó pedig elég nagy ahhoz, hogy akár A4-es irattartót is beletegyünk, és egyes modellek esetén még világítással is rendelkezik. Az értékek számára az ülés alatt is található egy kényelmes tároló. A vezetőülés és az első utasülések között (csak manuális váltójú modelleknél) egy visszacsukható pohártartó is helyet kapott. Még az ajtókat is úgy terveztük, hogy zsebeikkel minél több tárolóhelyet biztosítsanak, így akár egy A4-es irattartót vagy egy 2 literes palackot is tárolhat bennük.

Intelligens technológiák

A kényelmes mindennapokért

Esőérzékelős ablaktörlők

Az Esőérzékelős ablaktörlők azonnal működésbe lépnek, amint csapadékot érzékelnek a szélvédőn, majd sebességüket az időjárási körülményekhez viszonyítva állítják be. Többféle érzékenységi fokozat közül választhat, mellyel meghatározhatja, milyen mennyiségű csapadék esetén aktiválódjanak.

Quickclear fűthető szélvédő

Ezzel az innovatív felszereltséggel a fagyos reggeleken pillanatok alatt jégteleníthető a szélvédő. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását is. A rendszer még fagypont alatti hőmérsékleten is rendkívül gyorsan és hatékonyan működik.

Ford Easy Fuel Tartálysapka

A Ford Easy Fuel Tartálysapka nélküli üzemanyag-feltöltés technológiával szinte lehetetlen rossz üzemanyagot tankolni, hiszen a nem megfelelő töltőpisztolyt egyszerűen nem lehet a töltőnyílásba helyezni. Sőt ami még jobb, többé a koszos tanksapkához sem kell hozzányúlnia.

Önmagukat védő visszapillantók

A nem kívánt káresemények elkerülése érdekében az Elektromosan állítható, behajtható külső visszapillantó tükrök parkoláskor automatikusan behajtódnak, így védve a stílusosan kialakított irányjelzőket is.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.