Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

PHEV - Ford Transit Custom

Gazdaságos és stílusos zéró károsanyag-kibocsátás mellett

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Hihetetlenül hatékony munkatárs

Zéró károsanyag-kibocsátás mellett

Többre viszi, kevesebbért

A teljesen feltöltött új Transit Custom plug-in hybrid több mint 48 km megtételére alkalmas, pusztán az elektromotort használva. Ideális azokra a rövid városi utazásokra, amelyek egyébként nem gazdaságosak, mert nagy üzemanyagköltséggel járnak. Hosszabb utazások alkalmával az 1,0 literes EcoBoost motorral bővíthető a Zárt áruszállító hatótávolsága, a Fékenergia-visszanyeréssel töltve az akkumulátort. Elegendő feltöltődés esetén visszakapcsolható a csak elektromos üzem is, így pedig csökkenthetőek a költségek és a légszennyezés mértéke.

Kompromisszumok nélkül

Az új Transit Custom plug-in hybrid anélkül csökkenti a károsanyag-kibocsátást, hogy a széles körben kedvelt Transit Custom haszongépjármű bármely funkcióját feláldozná cserébe. Akár hat köbméteres rakterében könnyedén szállít padlóra fektetett 2,4×1,2 m (8×4 láb) méretű szabványlapokat vagy három EURO raklapot. A kategóriájában legszélesebbre nyitható jobboldali tolóajtajával pedig az új Transit Custom plug-in hybrid ideális gazdaságos városi áruszállításra és teherbírásának köszönhetően nagy tömegű rakomány szállítására képes.

A jövő haszongépjárműve

Az új, fejlett elektromotor hálózaton keresztül könnyen feltölthető és a rövidebb utakon kizárólag elektromos hajtással működik. Erejéről emellett egy többszörösen díjnyertes, 1,0 literes EcoBoost motor gondoskodik, így az autó hihetetlenül keveset fogyaszt, még hosszabb utakon is.

A Transit Custom plug-in hybrid Zárt áruszállítóval csökkentheti a légszennyezést, miközben megkapja a Ford Transit Custom már megszokott rugalmasságát, teherbírását és megbízhatóságát. A zéró károsanyag-kibocsátás mellett a gazdaságosság és stílusos megjelenés teszi az új Ford Transit Custom PHEV-et egy hihetetlenül hatékony munkatárssá.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.