Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Praktikum - Ford Transit Custom

Az új Transit Custom hatékonyabbá és egyszerűbbé teszi a munkavégzést

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Praktikus kiegészítők

Melyek hatékonyabbá és egyszerűbbé teszik a munkavégzést

Praktikus átnyúló raktér

Az új Transit Custom speciális kialakítással bővíti rakterének méretét. Az utastér és a raktér közötti teljes magasságú, teljes szélességű válaszfal padlómagasságban egy felnyitható panelt tartalmaz.

Rejtett sínrendszerű oldalajtó

Az új tolóajtó ötletesen megtervezett pályája fedett, így a mechanizmus nem látható. Ennek előnye, hogy áramvonalas, így csökkenti a fogyasztást, valamint a menetzajt is.

Szupererős karosszéria

A különleges nagy keménységű és szuperkemény bóracél ötvözetek az új Transit Custom karosszériájának 40%-át teszik ki. Ilyeneket találhatunk az utasbiztonsági cellák egyes részeiben is. Ennek köszönhetően a jármű rendkívül könnyű, ám mégis ütközésálló karosszériával rendelkezik. A több mint 4500 számítógépes szimuláció és a 30 teljes járműves ütközési teszt garantálja az optimális kialakítást.

Integrált tetőcsomagtartó

Az innovatív tetőcsomagtartó egyszerűen lecsukható, ha nincs rá szükség. Amellett, hogy nem kell bajlódni a csavarokkal és a csomagtartó leszerelésével, megfelel a 2 méteres magasságkorlátnak is (kivéve a 3400 kg maximális járműtömegű típus esetén). Ráadásul a kisebb légellenállásnak köszönhetően csökkenti a fogyasztást és a zajszintet is.

Kategóriaelső raktárméret és könnyű hozzáférhetőség

Az új Transit Custom impozáns raktérrel szolgál minden szempontból: rakományhossz, szélesség (kerékdobtól kerékdobig) és hasznos belső magasság. Ennek eredményeként könnyen szállíthatók oldalukra állított vagy padlóra fektetett 2,4×1,2 m (8×4 láb) méretű lapok, akár három EUR raklap, valamint – az egyedi átnyúló raktérnek köszönhetően – akár 3 m hosszú anyagok. A rakodótér összesen hat köbméteres – és ez csak még a rövid tengelytávú (L1) változat! A hosszú tengelytávú (L2) változat 6,8 köbméternyi rakteret kínál. A széles oldalsó rakodóajtó, az optimális nyílási magasság és a mélyre helyezett hátsó lépcső biztosítja a raktér nehézség nélküli hozzáférhetőségét. Emellett egy támasztómechanizmus gondoskodik a tolóajtók rakodás közbeni stabil nyitva tartásáról.

Átgondolt kialakítás

Minimálisak az autó fenntartási költségei

Minden karnyújtásnyira

A kormánykerék, illetve a műszerfal felett található egy igen hasznos rekesz, amely számos hasznos funkcióval bír. Ilyen például a 12 V-os aljzat, a kiegészítő bemenet és a normál USB-port. A sebességváltó melletti területen pedig kényelmesen hozzáférhető egy második 12 V-os aljzat és egy USB-port is. Mindezek mellé igényelhető egy 150 W teljesítményt biztosító 240 V-os extra aljzat is.

A nyitott ajtók 90 fokban rögzíthetők

A praktikusság és az egyszerű használat érdekében a nyitott hátsó ajtók 90 fokban rögzíthetők, majd a támkarok az ajtóba visszacsúsztathatók, ha már nincs rájuk szükség. Az ajtók belső élére ragasztott láthatósági matricák visszaverik a fényt, így könnyen észreveszi a többi autós. Emellett mostantól az ajtók zárása is könnyebbé válik, mert továbbfejlesztett légszelepek egyenlítik ki a csomagtéri nyomáskülönbséget.

Különleges padlóvédelem

Az extraként kapható, könnyen tisztítható padlóburkolatnak köszönhetően nincs szükség saját burkolat felszerelésére. Ezen a masszív padlón jól csúsztathatók az áruk, egyszerű a takarítása, és segít megőrizni az autó értékét.

Könnyebb kanyarodni

Az új Transit Custom fordulóköre mindössze 10,96 m  , és ez egy ilyen méretű járműnél igen figyelemre méltó eredmény. Így már sokkal könnyebb a városi vezetés, a parkolás, az utasok felvétele is.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.