Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Transit Minibusz

Ford Transit Minibusz

Az új Ford Transit Minibusz akár 18 fő számára is kényelmes és elegáns ülőhelyet biztosít. Egyes ülései el is távolíthatóak, hogy szükség esetén nagyobb teret biztosítson további csomagok számára.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Első osztályú design

A megbízhatóság és a kényelem hívta életre

Tartósság és kifinomultság

Az új Transit Minibusz a megbízhatóság és a kényelem jegyében született. A több mint 18 ülőhely mindig elegendő helyet biztosít az utasok és csomagjaik számára, a strapabíró anyagok pedig garantálják, hogy a Minibusz sokáig megőrizze legjobb állapotát. Az elektromos oldalsó ajtó és az elektromosan működtethető oldalsó fellépő jobban megkönnyítik a ki- és beszállást mint valaha. Emellett a Minibuszban megtalálható elektromos aljzatok segítenek, hogy minden készülék használatra kész legyen egész úton!

Céltudatos műszaki megoldások

Az új Transit Minibusz számtalan korszerű technológiát alkalmaz, hogy növelje a vezetési élményt. Az intelligens adaptív tempomat feladata például, hogy az autópályákon a hosszú utazásokat kevésbé fárasztóvá és gazdaságosabbá tegye. Választható vezetési üzemmódjaival - Normál, Csúszós út, Vontatás és az új EcoMode - a feladatnak és a feltételeknek megfelelő teljesítményt tesz lehetővé. A korszerű holttérfigyelő rendszer, a széles látószögű első kamera és a hátsó kamera lefelé irányuló világítással pedig a még jobb tájékozódásban segíti az utakon.

Korszerű, új motortechnológia

A korszerűbb, 2,0 literes Ford EcoBlue dízelmotoroknak köszönhetően az új Transit Minibusz minden korábbinál erősebb és gazdaságosabb. A háromféle hajtáslánc akár 170 lóerős teljesítményt biztosít, hogy mindenki megtalálja az egyéni igényeinek megfelelőt. Bármelyiket választja, mindegyik megfelel a szigorú Euro 6.2 kibocsátási szabványoknak. A teljesítmény maximalizálása érdekében a Minibusz finomhangolt, nagy teljesítményű (HDT) motorral is kapható.

Technológiák a biztonságért

Az új Transit Minibusz számos fejlett technológiával és intelligens rendszerrel van felszerelve, amelyek a biztonság és a védelem javítását szolgálják. Ilyen például az ütközésre figyelmeztető segéd Gyalogosfelismerő rendszerrel, amely figyeli az utat, és figyelmeztet minden olyan járműre vagy gyalogosra, amely az útjába kerülhet. Ha Ön nem reagál a figyelmeztetésre, a rendszer képes automatikusan is fékezni. Emellett egy kifinomult riasztó segítségével biztonságban tartható a Transit Minibusz és annak tartalma.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.