Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Kényelem - Ford Transit

Még intelligensebb, még praktikusabb, még több technológia

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Kényelmi funkciók

Ön csak élvezze az utazást

Összeköt a világgal

A Ford Transit mostantól FordPass Connect modemmel is választható. Ez a innovatív kommunikációs rendszer olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE WiFi, az autó navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok, vagy a távolról nyitható és zárható ajtók. Akkor sem kerül kellemetlen helyzetbe, ha esetleg elfelejtette, hol parkolt le (A FordPass Connect Magyarországon jelenleg nem elérhető).

Fejlett kihangosító rendszer

A Ford SYNC 3 egy csúcstechnológiás rendszer, melynek segítségével Ön telefonálhat, navigálhat vagy éppen zenét hallgathat. Az intuitív irányításhoz válassza a hangvezérlést vagy a 8"-os, színes érintőképernyőn kényelmesen használható gesztusvezérlést. A rendszer részét képező Live Traffic-kel elkerülheti a forgalmi dugókat, sőt akár éttermet is kereshet. Ehhez elég csak annyit mondania a rendszernek, hogy “éhes vagyok”. A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.

Önmagukat véfő külső visszapillantók

A nem kívánt káresemények elkerülése érdekében az Elektromosan állítható, behajtható külső visszapillantó tükrök parkoláskor automatikusan behajtódnak, így védve a stílusosan kialakított irányjelzőket is.

Ford Easy-Fuel

Ez a hasznos technológiai megoldás jóformán lehetetlenné teszi, hogy a járműbe nem megfelelő üzemanyagot tankoljunk, mivel a rossz töltőcső egyszerűen nem illeszkedik a beömlőnyíláshoz.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.