Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Teljesítmény - Új Ford Transit Courier

Tegye még hatékonyabbá a vállalkozását!

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Tegye még hatékonyabbá a vállalkozását!

Minden igényt kielégítő menetdinamikát nyújt

6-sebességes váltó

Az új Transit Courier 6-sebességes manuális váltójával gazdaságosan és rendkívül hatékonyan működik. Ha pedig útközben elérte a kívánt gyorsaságot, 6. sebességfokozatra váltva üzemanyagot takaríthat meg.

Hozza ki a maximumot a motorjából

A forradalmian új 1,0 literes, 3-hengeres Ford EcoBoost benzinmotor egy hagyományos 1,6 literes motor teljesítményét nyújtja, de üzemanyag-felhasználása gazdaságosabb, CO2-kibocsátása pedig alacsonyabb. Így mindenki jól jár.

Alacsonyabb fogyasztás

Várakozás esetén a rendszer automatikusan leállítja az üresbe tett jármű motorját, miközben az alapvető funkció. Amint ismét lehet haladni, egyszerűen nyomja ki a kuplungot, tegye egyesbe a váltót, és a motor újraindul.

Gyerekjáték manőverezni vele

Nagyobb társaival ellentétben az új Transit Courier fordulóköre mindössze 10,5 méter, így még a szűkebb utcákban is könnyű megfordulni vagy leparkolni vele.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.