Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Kiemelt hibrid ajánlataink

A jövőbe vezetnek. Kattintson a kiválasztott modell képére!

Ford Kuga Hibrid

SUV a javából

Lenyűgöző megjelenés, bámulatos hatékonyság és figyelemre méltó képességek. A Ford elkötelezett elektromosautó-kínálatának bővítése mellett, ezért az új Kuga három különböző hibrid változatban is elérhető: EcoBlue Hybrid (mHEV), Full Hybrid (FHEV) és Plug-in Hybrid (PHEV). Fejlett hibrid technológiájuknak köszönhetően a Ford SUV-k tisztább, halkabb és kifinomultabb vezetési élményt kínálnak. 

Ford Mondeo Hibrid

Nemcsak üzletembereknek

A Ford Mondeo Hybrid. Két energiaforrás hajtja: egy hagyományos, üzemanyaggal működő és egy akkumulátorral táplált, elektromos motor. A rendszer automatikusan vált a hagyományosról csak elektromos üzemmódra, a legjobb teljesítmény és gazdaságosság elérése érdekében pedig a két rendszert akár egyszerre is működtetheti. A hybrid hatékonyságát még tovább növeli a visszatápláló fékrendszer.

Ford S-MAX Hibrid

A szabadság érzése

Full hibrid S-MAX. Nálunk ez is létezik! A családok kedvéért, akiknek fontos, hogy a mából a jövőbe vezessük őket. A full hibrid technológiával felszerelt S-MAX olyan vezetési élményt nyújt, hogy a sofőrnek is kellemes legyen az utazás. Az utasoknak az S-MAX tágas tere és kényelme biztosítja ugyanezt. Intelligens műszaki megoldások, modern stílus, parádés teljesítmény... mindez egy autóban.

Hibrid és elektromos technológiák

Melyik elektromos technológia felel meg leginkább Önnek?

Elektromos járművek

Az elektromos járműveket kizárólag az akkumulátor energiája hajtja. Többé nem kell a benzinkútra menni. Kevesebb mozgó alkatrész, mint a hagyományos járművekben, ami alacsonyabb karbantartási költségeket, adókedvezményeket, kibocsátási zónaelőnyöket jelent, és a megtakarítások listája ezzel még nem ért véget

Plug-In hibrid járművek

A plug-in hibrid járművek a hibrid technológia összes funkciója mellett külső áramforrásról is tölthetők. Nagyobb teljesítményű akkumulátorukkal 56 km-es utak is megtehetők. Hibrid módra váltva takarékoskodni lehet az akkumulátor üzemidejével, míg hosszabb utazásoknál benzin-, illetve dízelüzemre válthatunk.

Hibrid járművek

A hibrid járművekben egy belső égésű motor is található, de akkumulátoruk nagyobb, az elektromos motorjuk pedig erősebb. Ezzel jobban rásegítenek a hajtásra, és önálló motorként lehetővé teszik rövidebb utak megtételét alacsony sebességnél. A benzinmotornak köszönhetően pedig a hosszabb utak sem jelentenek akadályt.

Mild hibrid járművek

A mild hibrid járművekkel költséghatékony módon léphet be az elektromos forradalomba. Olyan járművezetők számára a legmegfelelőbb, akik gyakran utaznak rövidebb távon, különösen városok környékén és alacsonyabb átlagsebességgel. A Ford kínálatában a dízel és benzines mild hibrid hajtású járművek egyaránt megtalálhatók.

Egyszerű töltés

A Ford számos különböző módszert kínál annak biztosításásra, hogy a plug-in hibrid vagy teljesen elektromos járműve mindig feltöltött akkumulátorokkal várja. Az Ön által választott elektromos személyautó vagy haszongépjármű típusától függően számos töltési lehetőséget és megoldást tudunk ajánlani. Minden esetben arra törekedtünk, hogy plug-in hibridjét vagy elektromos járművét a lehető legegyszerűbben és legkönnyebben feltölthesse.

Videótár

Tudjon meg többet a Ford különböző elektromos technológiáiról

Mi a különbség a 4 típusú elektromos jármű között?

Az elektromos autók 4 típusát különböztetjük meg, melyek mindegyike másféle előnyökkel rendelkezik. Ha ismeri a különbségeket a Mild Hibrid, Hibrid, Plug-In Hibrid és a teljesen elektromos járművek között, sokkal könnyebb választhat az életstílusának legmegfelelőbb típust.

Hogyan töltheti elektromos járművét?

Az elektromos autókat többféle módon is fel lehet tölteni, az elektromos hálózatról éppúgy, mint fejlett öntöltő technológiával. A következő animáció bemutatja a leggyakoribb töltési megoldásokat, melyek ismeretében gondoskod róla, hogy autúja mindig útrakész állapotban várja.

Mekkora útra képesek a mai elektromos járművek?

Egy mai elektromos járművel akár több, mint 500 km-t is megtehet egyetlen töltéssel. A hibridek pedig kisebb távokat tesznek meg úgy, hogy csak az elektromos energiát használják; hosszabb távokon a hagyományos üzemmódra váltva utazás közben újratöltik az akkumulátort.

További információk

Olvasson tovább a Ford elektromos technológiáiról, modellkínálatáról

Az új Ford Kuga közel 30 százalékkal messzebbre jut

 • Dátum: 2020 febr. 27
 • Bemutató

A vadonatúj Kuga SUV a kategória legkedvezőbb üzemanyag-fogyasztási értékével büszkélkedhet majd: a modellcsalád átlagos fogyasztási értéke 28 százalékkal javul.

A Ford felgyorsítja az elektromos hajtások bevezetését

 • Dátum: 2020 febr. 14
 • Bemutató

A Ford, a vadonatúj Mach-E első nyilvános bemutatóján, Ford ‘Go Electric’ rendezvényén bejelentette, hogyan fest majd az elektromos mobilitásra alapozott Ford jövő.

A Ford az elektromos autók izgalmas jövőjét vetíti elénk

 • Dátum: 2020 febr. 10
 • Bemutató

A Ford látványosan újszerű ’Bring on Tomorrow’ márkafilozófiája egyértelműen jelzi, hogy a vállalat nagy váltásra készül európai személyautó üzletágában.

Magyarországra is megérkezett az új Ford Puma

 • Dátum: 2020 jan. 28
 • Bemutató

Az új Ford Puma hatásosan egyesíti a lenyűgöző külső formaterv, a kategóriaelső praktikum és a fejlett, üzemanyag-takarékos mild hibrid hajtáslánc előnyeit.

A Ford 42 millió eurót ruház be Valenciában az akkumulátorok gyártásába

 • Dátum: 2020 jan. 23

A Ford bejelentette, hogy 42 millió eurós beruházással fejleszti tovább a Valencia üzemet, ahol a legmodernebb akkumulátorok készülnek majd.

Íme a tisztán elektromos hajtású Ford Mustang Mach-E

 • Dátum: 2019 nov. 19
 • Bemutató

A legendás modellt új korszakba röpítő Mustang Mach-E egy vadonatúj, tisztán elektromos hajtású SUV, amely ugyanazt a szabad szellemet testesíti meg, mint a világ legkelendőbb sportkupéja.

Az első Plug-In Hybrid modellek az 1 tonnás haszonjármű kategóriában

 • Dátum: 2019 okt. 12
 • Bemutató

A Ford az első autógyártó, amely plug-in hibrid technológiát kínál az 1 tonnás haszongépjárművek szegmensében az új Transit Custom Plug-In Hybrid modellel.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.