Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Fiesta

Korszakalkotó design és személyre szabható stílus. Még modernebb technológia és még több nélkülözhetetlen funkció. Lenyűgöző, dinamikus vezetési élmény.

Ford Focus

Minden, amit eddig szerettünk Focusban. Plusz egy teljesen újragondolt, intelligens külső. Karakteres, modern stílusa pedig minden korábbinál tágasabb belső teret rejt.

Ford Kuga

Ha Ön esélyt lát ott, ahol más akadályt, a Ford Kugát Önnek terveztük. Megkapó, ultramodern stílus, kompromisszumoktól mentes, lenyűgöző erő.

Ford EcoSport

Az erő és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. Vonzó belső nélkülözhetetlen és intelligens technológiai megoldásokkal kiegészítve.

  • Új

Új Ford Puma

Arra tervezték, hogy a legtöbbet hozza ki a mai, modern életből. Innovatív, „emberközpontú” dizájn, merész SUV formák és kifinomult hybrid motor: a Ford Puma megköveteli a figyelmet.

Ford Mondeo

Az új Ford Mondeo rengeteg korszerű technológiával rendelkezik, hogy még egyszerűbbé varázsolja életét, mindezt Hybrid technológiával a folyamatos fejlődésért.

Ford Mustang

Az új Mustang erősebb, intelligensebb, kifinomultabb, mint eddig valaha, ráadásul semmit sem vesztett ikonikus megjelenéséből és duruzsoló hangjából.

Ford S-MAX

Az intelligens műszaki megoldások és az ultramodern stílus, a parádés teljesítmény és a precíz kezelhetőség kiemeli a tömegből az S-MAX modellt.

Ford Galaxy

Élje át az első osztály kényelmét ebben a luxust kínáló, hétüléses autóban, és élvezze a tágasságát, a hatalmas csomagteret, a legújabb technológiákat!

  • Új

Új Ford Explorer

Az új Ford Explorer egy rendkívül precízen megtervezett, kiváló vezetési élményt kínáló SUV. Merész, lenyűgöző dizájn. Masszív terepjáró képességek.

Ford Tourneo Courier

Az új kompakt és agilis Ford Tourneo Courier a Tourneo család egyterű tagja. Fedezze fel a sokoldalú, új Tourneo Couriert és felszereltségét!

Ford Tourneo Connect

Az új Ford Tourneo Connect leghangsúlyosabb elemei a látványos Transit-hűtőrács és a keskenyebb fényszórók, melyet az aerodinamikus vonalvezetés és első légterelő teszi teljessé.

Ford Tourneo Custom

A Ford Tourneo Custom nyolc-, illetve kilencüléses luxusautó a kényelem, a technológia és a hatékonyság új dimenzióit nyitja meg a személyszállítás területén.

Ford Fiesta Van

Ötvöztük a Ford Fiesta korszakalkotó megjelenését, modern technológiáit és nélkülözhetetlen funkcióit a Ford haszongépjárművekre jellemző praktikusságával és tartósságával.

Ford Transit Courier

A praktikus új Ford Transit Courier a Transit család legagilisabb, legkompaktabb tagja. Fedezze fel a sokoldalú, új Transit Couriert és felszereltségét!

Ford Transit Connect

A Ford Transit család legkisebb tagja, a Transit Courier megújult külső és belső térrel, alacsony üzemben tartási költségekkel egy igazán hű társ.

Ford Transit Custom

Az új Transit Custom most még több innovatív megoldást és intelligens technológiát kínál, miközben még gazdaságosabb lett a fenntartása az átgondolt tervezésnek köszönhetően.

  • Új

Új Ford Transit

A legendás Ford Transit ikonikus külseje megújult dizájnt kapott, míg a belső térben számos fejlett technológia válik elérhetővé, csupán egy karnyújtásnyira Öntől.

  • Új

Új Ford Transit Minibusz

Az új Ford Transit Minibusz akár 18 fő számára is kényelmes és elegáns ülőhelyet biztosít. Egyes ülései el is távolíthatóak, hogy szükség esetén nagyobb teret biztosítson további csomagok számára.

  • Új

Új Ford Transit alváz

Az új Ford Transit Alvázas áruszállítók esetében alapvető elem a variálhatóság. Legyenek bármilyen egyedi igényei, ez lesz az eddigi legmegbízhatóbb Transit járműve.

  • Új

Új Ford Ranger

Az új Ford Rangerre minden körülmények között számíthat. Európa legkelendőbb pick-upja mostantól még több innovatív technológiával, még több intelligens megoldással segíti a hatékony munkát.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.