Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Modell fotók

  • Ford C-MAX
  • Ford C-MAX
  • Ford C-MAX

Ford C-MAX

Kompromisszummentes teljesítmény, technológia és fogyasztás, valamint rengeteg hely és rugalmasan alakítható ülések – mindez akár hét személy részére.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Ötüléses C-MAX vagy akár hétüléses Grand C-MAX

Bármelyiket választja, mindkettőben új értelmet nyer a variálhatóság

C-MAX

Férőhely öt személynek

Számos speciális, időt és fáradságot kímélő műszaki megoldás egy rugalmasan átalakítható és tágas családi autóban intelligensen elhelyezve. Elérhető kézhasználat nélküli csomagtérajtóval, amely akkor nyílik és záródik, ha lábfejét elhúzza a hátsó lökhárító alatt. Ez igen jól jön, ha tele van a keze.

Grand C-MAX

Férőhely öt vagy hét személy számára

A praktikus „folyosón” át jól megközelíthetők a hátsó ülések, és a rendkívül rugalmasan alakítható beltérnek köszönhetően minden szállítási igény kielégíthető. Emellett a mindennapokat megkönnyítő egyedi funkciók, felszerelések és műszaki megoldások egész sorát élvezheti.

Jó eséllyel megtalálta a tökéletes autót

Egy család élete mindig mozgalmas. A Ford C-MAX ezért olyan kivitelezésű, hogy vele minden utazás gondtalan. Az ötüléses C-MAX, az öt- vagy hétüléses Grand C-MAX: bármelyiket választja, mindkettőben új értelmet nyer a variálhatóság, a praktikum és a hatékonyság. Ezt még kiegészíti a nagyszerű teljesítmény, a könnyű kezelhetőség és számos figyelemre méltó műszaki megoldás. Így jó eséllyel meg is találta a tökéletes autót.

Inováció, amely az Öné

A Ford C-MAX a génjeiben hordozza a gyakorlatiasságot, ezzel segítve Önnek, hogy a legtöbbet hozhassa ki a családi életből. A Ford C-MAX egy tágas, ötüléses, a nagyobb Ford Grand C-MAX pedig hátul mindkét oldalon tolóajtós és akár hét utas szállítására képes. A megemelt üléspozíciónak és a kiterjedt üvegfelületnek köszönhetően sokkal többet lát az Ön előtt elterülő útból, az utasok számára pedig nagyszerű kilátást biztosít a külvilágra.

Ford C-MAX hírek

Hírek, bemutatók a Ford C-MAX modellről

Az új Ford C-MAX Sport fokozza a családi modell vonzerejét

  • Dátum: 2018 máj. 8
  • Bemutató

A Ford a héten bemutatta az aktív családoknak szánt új, dinamikus C-MAX Sport változatot, amely merész, sportos stílust, felfrissített utasteret és alapfelszereltségként járó fejlett vezetősegítő technológiákat kínál.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.