Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford EcoSport

Ford EcoSport

Az erő és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. Vonzó belső nélkülözhetetlen és intelligens technológiai megoldásokkal kiegészítve.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Aktuális ajánlatok

Ismerje meg aktuális Ford EcoSport ajánlatainkat

Ford EcoSport készletről

Autóink csak Önre várnak!

Az erő és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. Ford EcoSport autóinkat készletről, óriási kedvezménnyel viheti el.

Készüljön fel az új EcoSportra

Friss, mégis jellegzetes és sportos megjelenés

Jellegzetes és sportos megjelenés

Az erő és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. Vonzó, szépen kidolgozott belső nélkülözhetetlen és intelligens technológiai megoldásokkal kiegészítve. Friss, jellegzetes és sportos megjelenés.

Praktikus, állítható raktérpadló

A raktér padlójának három magassági beállítása van, így egy változtatható magasságú rejtett rekeszt hozhat létre a csomagtartó padlója alatt. Mikor legfelülre van állítva, a lehajtott ülésekkel egy teljesen lapos raktér hozható létre.

Megbízható változó körülmények között is

Az EcoSportot Intelligens összkerékhajtással szereltük fel, mely rendszer meg tudja állapítani, mennyi tapadás, kanyarodási egyensúly és kormányzási érzékenység szükséges nedves, száraz vagy jeges viszonyok között, vagy ha autóját terepre viszi. A technológia optimalizálja a tapadást, bármely felületen, szükség szerint osztva el a nyomatékot az első és a hátsó tengely között.

Hozza ki a legtöbbet motorjából

A forradalmi 1 literes, 3 hengeres Ford EcoBoost benzinmotor a Nemzetközi Év Motorja cím hatszoros díjazottja. Talán nem véletlenül! Mind a 120, mind a 140 LE-s változatban megtalálhatja ugyanazt a lenyűgöző teljesítményt, amit egy hagyományos 1,6 l-s motortól elvárhat, de mindezt gazdaságosabban, kisebb széndioxid-kibocsátással.

Mikor a praktikum az intelligenciával találkozik

Az új Ford EcoSportban minden kiegészítőt és technológiai megoldást azzal a céllal szereltünk fel, hogy Önnek minden útja élvezetesebb legyen. A Ford SYNC 3 segítségével telefonját, zenei és navigációs eszközét egyértelmű hangvezérléssel vagy akár egy 8” színes érintőképernyőn tudja irányítani. A 675 wattos B&O PLAY rendszer pedig egy gazdag és tisztán szóló hangzásélményt teremt nem kevesebb, mint 10 prémium hangszóró segítségével.

Az olyan átgondolt részleteknek köszönhetően, mint például a fűthető ülések és a négy irányban állítható kormányoszlop, akárhányszor útnak indul, egy nyugalmas, mégis stimuláló vezetési élményben lehet része. A SYNC 3 rendszer szolgáltatásai jelenleg magyar nyelven nem elérhetőek. A felsorolt opciók felár ellenében választhatóak. További információkért, kérjük keresse Ford márkakereskedőjét.

Ford EcoSport hírek

Hírek, bemutatók a Ford EcoSport modellről

Új Ford EcoSport SUV: tovább javított minőség

 • Dátum: 2017 szept. 5
 • Bemutató

A Ford ma bemutatta az új, sokoldalúbb, kifinomultabb stílusú, modernebb technológiákkal felszerelt Ford EcoSport kompakt SUV-t.

Új Ford EcoSport megérkezett Magyarországra

 • Dátum: 2018 febr. 19
 • Bemutató

Az új, sokoldalúbb és kifinomultabb stílusú Ford EcoSport kompakt SUV most még modernebb technológiákat kínál a magyar vásárlók számára.

Az elmúlt 9 év legsikeresebb májusát zárta a Ford Európában

 • Dátum: 2018 jún. 15
 • Érdekes

Az EcoSport és a Kuga új májusi értékesítési rekordot állított fel (72, illetve 14 százalékos növekedéssel), és az egy évvel ezelőttihez képest 73 százalékkal több megrendelés érkezett az EcoSport modellre

Folyamatos növekedés a Fordnál

 • Dátum: 2018 júl. 5
 • Érdekes

A Ford összesen 1705 darab személy-, és haszongépjárművet értékesített júniusban Magyarországon, 13,8 százalékkal többet, mint a tavalyi év azonos időszakában.

Európában a Ford a No. 1. haszongépjármű-márka

 • Dátum: 2019 jan. 17
 • Érdekes

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Ford újra Európa első számú haszongépjármű-márkája lett, a legjobb értékesítést produkálva 1993 óta.

Évente több mint egymilliárd palack újrahasznosításához járul hozzá a Ford

 • Dátum: 2019 jún. 21
 • Innováció

A vállalat által gyártott minden egyes EcoSport SUV-ba olyan kárpitokat építenek be, amelyek 470 darab eldobható palack felhasználásával készültek.

Bemutatkozik a Ford EcoSport Active SUV

 • Dátum: 2020 nov. 9

Egyre több ember vágyik olyan autóra, amelynek segítségével még tartalmasabbá teheti szabadtéri programjait. Ez a fő oka annak, hogy a Ford Active sorozat ennyire sikeres.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.