Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Biztonság - Ford EcoSport

Legyen biztonságban Ön és az autója is!

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Keréknyomás érzékelő rendszer

Időben figyelmeztet, ha csökken a guminyomás

Ha azt érzékeli, hogy egyik kerekében az utazás folyamán csökken a nyomás, a Keréknyomás figyelő figyelmeztet a problémára.

Blokkolásgátló fékrendszer

Egy fejlett rendszer a biztonságosabb fékezésért

A Blokkolásgátló fékrendszer (ABS) és az elektronikus fékerő-eloszlás biztosítja, hogy fékezése valóban hatásos legyen.

Légzsákok: hogy minden szögből védve legyen

A szokásos első vezető- és első utasoldali légzsákon kívül az EcoSportot vezetőoldali térd- és a mellkast védő oldalsó légzsákkal szereltük fel, amelyeket úgy terveztünk, hogy az ütközésnél ellökjék az utast a becsapódási ponttól. Utóbbiak arra is jók, hogy az utas karját is megemeljék ütközéskor, nagyobb teret biztosítva az utas és az ütközés során betörő tárgy között. A függönylégzsákok még nagyobb takarást adnak az utasnak, a fejtámaszok pedig a visszacsapódástól védik a fejet. Az új EcoSportban az Ön biztonsága a legfontosabb: mind elől, mind hátul biztonságiöv-feszítőkkel és súlyszabályozóval szereltük fel. Ha pedig elfelejtené bekötni övét, a Biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető rendszer hangjelzéssel figyelmezteti Önt.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.