Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Felhasználás - Ford EcoSport

Meggyőző erő és elegendő rakodótér

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Praktikus, állítható raktérpadló

A raktér padlójának három magassági beállítása van, így egy változtatható magasságú rejtett rekeszt hozhat létre a csomagtartó padlója alatt. Mikor legfelülre van állítva, a lehajtott ülésekkel egy teljesen lapos raktér hozható létre.

A városi terep nem akadály

A város utcái tele vannak előre nem látott akadályokkal: magas padkák, aszfalthibák, fekvőrendőrök, útjavítások… Ezért emeltük meg az új EcoSport magasságát.

Könnyű vele fordulni

A hagyományos, kicsit testesebb városi terepjárókkal ellenétben az új EcoSportnak jóval kisebb hely is elég a megforduláshoz: a teljes kanyarodási ív mindössze 10,6 méter padkától padkáig. Ez a legforgalmasabb utcákon is kényelmesebbé és gyorsabbá teszi a megfordulást, még akkor is, ha mindkét oldalon autók parkolnak.

Könnyen kikerüli az akadályokat

Az új EcoSport megközelítési és elhagyási szöge 21,0 és 33,3 fokos, míg a rámpaszöge 23,3 fokos. Ezektől a szögektől függ, hogy autója milyen méretű buckákon, illetve árkokon tud akadály nélkül túljutni: mindez elengedhetetlen egy modern, városi terepjárónál

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.