Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Kényelem - Ford EcoSport

Egyszerűen jó benne ülni

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Beszédhanggal vezérelhető technológia

A Ford SYNC 3 rendszer beszédhanggal, illetve a 8-hüvelykes, színes érintőképernyőn keresztül is irányítható. Így telefonálhat, lejátszhatja a zenéit és kezelheti a navigációt. A rendszer képes kapcsolódni az Apple CarPlay és az Android Auto alkalmazásokhoz is, az Applink pedig elérhetővé teszi az olyan kedvelt okostelefonos alkalmazások használatát is, mint például a Spotify.

Fűthető ülések és kormánykerék

Extraként mind a két első ülést fűthető változatban is kérheti. A fűtésnek három különböző fokozata van, melyeket egy gomb lenyomásával állíthat be. Egy piros fény jelzi majd, hogy milyen szintre állította be a fűtést. Ha zimankós a reggel, ha fagyos a nap vagy ha farkasordító az éjjel, a fűthető kormánykerék melegebben tartja majd a kezét, mint bármilyen bundakesztyű.

Quickclear fűthető szélvédő

Ez az intelligens fejlesztés azzal a céllal született, hogy a téli reggeleken könnyebb legyen letisztítani autója szélvédőjét. Csak egy gombnyomás, és az ultrafinom izzószálak felolvasztják a szélvédőre tapadt jeget és egyúttal párátlanítják is azt. Még magukat az ablaktörlőket is segítenek kiolvasztani, hogy gyorsabban indulhasson reggel.

A visszapillantó tükrök megvédik magukat

Az apróbb balesetek megelőzése érdekében az elektronikusan behajtható külső tükrök automatikusan behajtódnak. Így a stílusos indexlámpák is védve vannak. Mivel fűthetőek, a téli reggeleken is gyorsabb lehet az indulás.

Kedvenc zenéi végre úgy szólnak, ahogy kell

Zenei ízléstől függetlenül úgy gondoljuk, egy zeneszámnak úgy kell megszólalnia, ahogyan azt az előadó elképzelte. Az új EcoSport pedig pontosan ezt teszi lehetővé. Hogyan? A B&O PLAY segítségével. Ez a prémium minőségű, 675 W-os hangrendszer a maga 10 hangszórójával és két utas mélysugárzójával gazdag és erőteljes hangzást biztosít. Ezt a modern rendszert a B&O hangtechnikusai kifejezetten az új EcoSport számára tervezték, fejlesztették és hangolták. Ha bekapcsolja a készüléket, autója utastere koncertteremmé változik, ahol épp a kedvenc előadója játszik.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.