Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Vezetési élmény - Ford EcoSport

Eszközök és nem kütyük

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Fejlett megoldások

Melyknek egyértelmű hasznuk van

Megbízható változó körülmények között is

Az EcoSportot intelligens összkerékhajtással szereltük fel, mely rendszer meg tudja állapítani, mennyi tapadás, kanyarodási egyensúly és kormányzási érzékenység szükséges nedves, száraz vagy jeges viszonyok között. A technológia optimalizálja a tapadást, bármely felületen, szükség szerint osztva el a nyomatékot az első és a hátsó tengely között.

Extra segítség lejtőn és emelkedőn induláshoz is

A Visszagurulásgátló segít megakadályozni, hogy autója hátra- vagy előre guruljon, amikor lejtőn vagy emelkedőn indul el. A rendszer úgy működik, hogy a fékrendszeren 2,5 másodperccel tovább tartja a nyomást, így időt biztosít Önnek, hogy a lábát a fékről a gázra tegye. Ez a megoldás akkor is praktikus, ha csúszós felületen indul el vagy áll meg.

A legjobb technológiai megoldások

A legjobb technológiai megoldások mindig azok, amelyek valami pluszt adnak a világnak: megoldanak egy problémát, egyértelmű hasznuk van. Pont ilyen például a fejlett és stílusos nappali menetfények. Az energiatakarékos nappali menetfények teszik Önt láthatóvá nappal, és segítenek éjszaka is jól látni az utakon.

Ford Vészhelyzeti Asszisztens

A Ford Vészhelyzeti Asszisztens akkor is képes segítséget hívni, ha Ön nem

A Ford SYNC egyik fontos és potenciálisan életmentő funkciója a Vészhelyzeti Asszisztens*. Ha olyan balesetet szenvedne, amelynek során a légzsák kinyílik vagy az üzemanyag-szivattyú kikapcsol, a rendszer a csatlakoztatott mobiltelefonon keresztül felhívja a helyi segélyhívó számot. Ilyenkor megszakíthatja a hívást, vagy beszélhet is az operátorral. Ráadásul a rendszer a létfontosságú adatokat – például a GPS-koordinátákat – is elküldi, így akkor is megérkezik a segítség, ha a vezető elvesztette az eszméletét.*

*A Ford Vészhelyzeti Asszisztens Európa több mint 40 országában elérhető. Ez a funkció akkor működik, amikor egy kompatibilis mobiltelefon párosítva van a rendszerrel, és a mobiltelefon Önnél van, amikor a légzsák (kivéve a térdlégzsákot) kinyílik, vagy amikor az ütközést érzékelő szenzor leállítja az üzemanyag-szivattyút. A szövegfunkció és a vészhelyzeti asszisztens nem minden európai nyelvet támogat.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.