Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Edge

Ford Edge

Az új Ford Edge leparkolt a SUV kategória csúcsára. Kiérdemelte ezt a helyet. Merész, stílusos külső, a legmodernebb technológiák és luxus színvonalú belső tér - magasra tette a lécet.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Stílusos és kényelmes

Hatékony és stílusos, korszerű műszaki megoldásokkal

Aprólékos kidolgozottság

Aprólékos kidolgozottság

Az új Ford Edge számos olyan modern műszaki megoldást tartalmaz, amelyek hatékonyan fokozzák a vezetési élményt. Csúcstechnológiás rendszerei közé tartozik például az Auto Start-Stop indítórendszer és a Sávtartó automatikával ellátott Sebességtartó automatika. A vezetést támogató rendszereknek köszönhetően nyugodtan odafigyelhetünk az élet fontosabb dolgaira.

Kényelemre tervezve

Kényelemre tervezve

Az új Edge belső terének hihetetlen kidolgozottsága és prémium anyaghasználata azonnal jelzi: nem akármilyen autóban ülünk. A FordPass Connect modem biztosította adatkapcsolatnak köszönhetően minden korábbinál jobban megéri a Ford mellett dönteni. A járműre szabott, 1000 W-os, 12-hangszórós B&O hangrendszer pedig olyan zenei élményt biztosít, mintha egy koncerten ülnénk.

A legszigorúbb szabványok szerint tervezve

A legszigorúbb szabványok szerint tervezve

Az új Edge az átgondolt kialakítás és minden részletre kiterjedő gondosság ötvözete. Új motorjai közé tartozik az aprólékosan kidolgozott 4-hengeres, 2,0 literes Ford EcoBlue dízelmotor, amelyhez 6-sebességes kézi vagy 8-sebességes automata váltó választható forgatható váltótárcsával. Az eredmény: egy erőteljes és gazdaságos SUV, amely dinamikus menettulajdonságaival kiemelkedően magabiztos úttartást biztosít.

Modern biztonsági rendszerek

Modern biztonsági rendszerek

Az új Ford Edge intelligens védelmi rendszereivel nemcsak önnek és családjának, hanem a többi közlekedő számára is a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja. Egy esetleges üközéskor olyan megoldásokkal segíti az utasai védelmét, mint például a légzsákrendszer. Míg más megoldások, mint például az Ütközésmegelőző rendszer, a baleset megelőzéséért dolgoznak.

Ford Edge hírek

Hírek, bemutatók a Ford Edge modellről

A Ford Edge nagykövete, Litkey Farkas soling világbajnok

A Ford Edge nagykövete, Litkey Farkas soling világbajnok

  • Dátum: 2019 okt. 12
  • Érdekes

Szeptember 22-27 között rendezté a Soling hajóosztály világbajnokságát, amelyen 14 ország harmincnyolc hajója vett részt. A világbajnok a Litkey Farkas, Joó Kristóf és Német Pepe trió lett.

Litkey Farkas a Ford Edge új márkanagykövete

Litkey Farkas a Ford Edge új márkanagykövete

  • Dátum: 2018 máj. 7
  • Érdekes

Litkey Farkas, a Ford Edge új márkanagykövete, olimpikon, világbajnok, a magyar vitorlázás kiemelkedő alakja, tizenháromszoros győztese Európa legrangosabb tókerülő versenyének, a balatoni Kékszalagnak.

Mustang BULLITT, új Edge SUV és új KA+ Active modellek

Mustang BULLITT, új Edge SUV és új KA+ Active modellek

  • Dátum: 2018 márc. 5
  • Bemutató

A Ford ma mutatja be a Genfi Autószalonon az új Ford Mustang BULLITT változatot, az új Edge szabadidő-autót és a Ka+ kisautó első SUV-stílusú változatát, az új KA+ Active modellt.

Mindent útba ejthet

Akár egy jól megérdemelt üdülésre indul, akár egy bevásárlásra vagy a golfpályára készül, az új Ford Edge bármelyikhez biztosítja a szükséges helyet. Még a hátsó ülésen ülő, magasabb utas is kényelmesen ki tudja majd nyújtani a lábát. Az extraként elérhető, leszerelhető vonóhoroggal és a tetősínekkel pedig még tovább fokozható a jármű eleve meggyőző méretű raktere. 

Fotók listája

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.