Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Modell fotók

 • Ford Edge
 • Ford Edge
 • Ford Edge

Ford Edge

Modern és kifinomult. Az új Ford Edge a SUV termékcsaládunk büszkesége. Első ránézésre látszik, hogy nem akármilyen autóról van szó.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Modern és kifinomult

Az új Ford Edge a SUV termékcsaládunk büszkesége

Adaptív kormányzás

Ezzel az innovatív technológiai megoldással még nehéz helyzetekben is magabiztosan irányíthatja az autóját. A rendszer utazás közben folyamatosan vizsgálja a körülményeket és azt, ahogy a sofőr irányítja járművét. Mindezt azért, hogy menet közben optimalizálhassa a kormányzási mechanizmust, tehát azt, milyen érzékenyen reagáljon a kormány a vezető mozdulataira. Így az Adaptív kormányzás a járművet fordulékonyabbá, könnyebben kormányozhatóvá teszi.

Aktív zajkioltó rendszer

Az Aktív zajkioltó rendszer beméri, majd megszünteti az olyan zavaró hanghatásokat, mint például a motorzaj. A rendszer képes megkülönböztetni a nem kívánt és a hasznos hangokat, így csak azokat szűri ki, amit kell. Minden mást pedig tisztán hallhatóvá teszi, hogy Ön jobban élvezhesse a zenét vagy a beszélgetést. Persze a csend szerelmesei is nyugodtan hátradőlhetnek, ezentúl csak a vezetésre kell majd koncentrálniuk.

Élvezze az életét

Az új Ford Edge felkészült a következő kalandra. Vágjon át a városon vagy utazzon el a hétvégére: mindegy merre jár, az Intelligens összkerékhajtás rendszer minden úton plusz magabiztosságot nyújt. A Ford Edge igazi nagymenő, ha a lábtérről, fejtérről és a csomagtérkapacitásról van szó, hiszen öt felnőtt is teljes kényelembe helyezheti magát benne. A padló síkjába lehajtható hátsó ülésekkel pedig tényleg annyi hely áll rendelkezésére, amennyit csak akar.

Ford Edge hírek

Hírek, bemutatók a Ford Edge modellről

Litkey Farkas a Ford Edge új márkanagykövete

 • Dátum: 2018 máj. 7
 • Érdekes

Litkey Farkas, a Ford Edge új márkanagykövete, olimpikon, világbajnok, a magyar vitorlázás kiemelkedő alakja, tizenháromszoros győztese Európa legrangosabb tókerülő versenyének, a balatoni Kékszalagnak.

Az SUV kategória újrafogalmazva

 • Dátum: 2017 jan. 18
 • Bemutató

Az SUV-kategória egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az új Ford Kuga Vignale és a Ford Edge Vignale teljesen új szintre emelik a SUV-ok világát.

Az autó, mint egy sportoló

 • Dátum: 2017 jan. 18
 • Érdekes

Claudio Messale a Ford Vignale formatervezője. Ő felelős az új Ford Kuga Vignale és a Ford Edge Vignale kinézetéért.

Számos modelljéhez mutatott be sport felszereltséget a Ford

 • Dátum: 2015 máj. 26
 • Bemutató

A Genfi Autószalon alkalmával a Ford kibővíti sportos, dinamikus európai modellkínálatát: először látható Európában a vadonatúj, sportos Edge S SUV, és bemutatkozik a vadonatúj S MAX S és a Mondeo Titanium X.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.