Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Kényelem - Ford Edge

Kényelemre tervezve

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Fejlett hangvezérlés és minőségi hangzás

Autója utastere koncertteremmé változik

Aktív zajcsökkentés

Aktív zajcsökkentés

A csúcstechnológiás Ford SYNC 3 hangparancsaival hívást fogadhat és indíthat, illetve irányíthatja a telefonját, a zenelejátszást vagy a navigációt. Megjeleníthető például a helyi éttermek listája, de a rendszer képes a szöveges üzenetek felolvasására is. Az értelemszerű navigáció érdekében a színes érintőképernyő a mobiltelefonok és tabletek világából ismerős kézmozdulatokat is támogatja. A SYNC 3 képes kapcsolódni az Apple CarPlay és az Android Auto alkalmazáshoz is, az AppLink elérhetővé teszi a legnépszerűbb okostelefonos alkalmazások használatát is.

Prémium hangrendszer

Prémium hangrendszer

Zenei ízléstől függetlenül úgy gondoljuk, egy zeneszámnak úgy kell megszólalnia, ahogyan azt az előadó elképzelte. Az új Edge pedig pontosan ezt teszi lehetővé. Hogyan? A B&O PLAY segítségével. Ez a prémium minőségű, 1000 W-os hangrendszer a maga 12 hangszórójával és két utas mélysugárzójával gazdag és erőteljes hangzást biztosít. Ezt a modern rendszert a B&O hangtechnikusai kifejezetten az új Edge számára tervezték, fejlesztették és hangolták. Ha bekapcsolja a készüléket, autója utastere koncertteremmé változik, ahol épp a kedvenc előadója játszik.

Aktív zajcsökkentés

Aktív zajcsökkentés

Az Aktív zajcsökkentés célja elnyomni minden utastéri zajt. Az aktív zajkioltó képességű fülhallgatókéhoz hasonló rendszer mikrofonokkal érzékeli és méri a pillanatnyi hanghullámokat, hogy egy nem hallható „fehér zaj” kibocsátásával nyomja el az esetleges nemkívánatos zajokat, ezzel igazi nyugalomérzetet biztosítva vezetés közben.

Töltés útközben

Töltés útközben

Az Edge belső tere maximális teret és kényelmet igyekszik biztosítani. A váltó előtt elhelyezett nagy tárolóba például akár a legnagyobb okostelefon is belefér. Mivel pedig egyes okostelefonok vezeték nélkül is tölthetők, minden korábbinál egyszerűbb az eszközöket működőképes állapotban tartani. 

Kényelem minden nap

Okos kényelmi megoldások a mindennapokra

Elektromos kézifék

Elektromos kézifék

Az Elektromos kézifék egyszerű megoldás, de komoly előnyei vannak. Például több helyet biztosít az utastérben, könnyebben behúzható, és a hagyományosnál kevésbé gyakran kell szervizelni. A kézifék behúzásához elég megnyomni egy gombot a középkonzolon.

Gyors jégtelenítés Quickclear technológiával

Gyors jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezzel az ötletes funkcióval pillanatok alatt jégtelenítheti szélvédőjét a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását is. 

Önvédelmi képességű külső visszapillantók

Önvédelmi képességű külső visszapillantók

A véletlen káresemények elkerülésére a motoros tükrök parkoláskor automatikusan behajlanak. Behajtva az elegáns, beépített irányjelzőt is védik.

Automata klímaberendezés

Automata klímaberendezés

A Kétzónás automata klímaberendezés (DEATC) segítségével beállíthatja, milyen hőmérsékletet szeretne a vezető és az utas, és a fejlett légkondicionáló rendszer fenntartja a megadott értékeket.

Kézhasználat nélküli csomagtérajtó

Kézhasználat nélküli csomagtérajtó

Ez az intelligens rendszer az Edge be- és kirakodását hivatott maximálisan megkönnyíteni. Ha a jármű érzékeli a kulcstok közelségét, lábát egyszerűen a hátsó lökhárító alatt elhúzva automatikusan nyithatja-zárhatja a hátsó ajtót. Ez különösen praktikus, ha a keze tele van, és nem tud a kilincshez nyúlni.

Süssön be egy kis nap

Süssön be egy kis nap

Az Edge kapható teljes hosszúságú panorámatetővel is. Az ezen keresztül beáradó természetes fény világos és levegős belső teret hoz létre. A tető eleje motorosan billenthető vagy teljesen visszahúzható, míg a teljes hosszúságú, visszahúzható napellenzőnek köszönhetően akkor is védve marad a napsütéstől, ha az üveg elhúzásával friss levegőt enged be.

Ford MyKey rendszer

Ford MyKey rendszer

Sok egyéb mellett a MyKey-rendszerrel beállítható a sebességkorlátozás, a biztonságiöv-használati figyelmeztető jelzés, sőt még a hangrendszer ereje is. Ennek a megoldásnak köszönhetően aggodalom nélkül átengedheti járművét barátjának vagy családtagjának, hiszen a Ford MyKey® kulcsra ráprogramozhatók a kívánt korlátozások.

Esőérzékelős ablaktörlő

Esőérzékelős ablaktörlő

Az Esőérzékelős ablaktörlő abban a pillanatban működésbe lép, ahogy nedvességet érzékel a szélvédőn, és az eső mennyiségének megfelelő sebességre áll be. Ezenfelül több érzékenységi szint közül választható ki, hogy milyen összegyűlt csapadékmennyiségre induljon az ablaktörlés.

Kulcsmentes megoldás

Kulcsmentes megoldás

A Ford Kulcsnélküli ajtónyitó rendszer anélkül teszi lehetővé a jármű kinyitását és bezárását, hogy a kulcsot ki kellene vennie a zsebéből vagy táskájából. Ami akkor jön igazán jól, amikor a keze épp tele van.

Indítsa autóját egyetlen gombnyomással!

Indítsa autóját egyetlen gombnyomással!

Az új Ford Edge automatikusan érzékeli az egyedi slusszkulcsot, még akkor is, ha az a zsebében vagy a táskájában van. Így elég csak megnyomnia a Ford indítógombot, és a motor máris életre kel!

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.