Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Modellek - Ford Edge

Egy autó, számtalan lehetőség

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Titanium

Titanium

Fedezze fel az új Ford Edge Titaniumot: Aktív zajcsökkentés, különleges öltésekkel díszített bőrülések. Nézze meg az új Edge Titanium felszereltségét!

ST-Line

ST-Line

Fedezze fel az új Ford Edge ST-Line-t: egyedi könnyűfém keréktárcsák, különleges ST-Line hűtőrács és különleges stíluscsomag. Nézze meg az új Edge ST-Line felszereltségét.

Vignale

Vignale

Fedezze fel az új Ford Edge Vignale B&O PLAY hangrendszerét vagy a különleges bőrüléseit! Ismerje meg az új Edge Vignale teljes felszereltségét!

Stílusos és kényelmes, bármely felszereltséget is válassza

Az új Ford Edge aprólékos kidolgozottsága, ultramodern külseje és finoman kidolgozott belső tere gondoskodik arról, hogy mindig stílusosan és kényelmesen utazhassunk. A minden igényt kielégítő vezetési élményről pedig modern megoldások, csúcstechnológiás kommunikációs rendszer és a vezetést támogató funkciók egész sora gondoskodik minden felszereltség esetén.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.