Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Praktikum - Ford Edge

Mindent útba ejthet

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Biztosítja a szükséges helyet

Bármerre is tart a világban

Mindennek jut hely

Mindennek jut hely

Az új Edge csomagtere impozáns mérete mellett variálható is. A 60:40 arányban osztott üléssor lebuktatásával a 600+ literes csomagtér több mint 1800 literesre növelhető.

Extra tetősínek

Extra tetősínek

Az extra tetősínek egyaránt fokozzák az Edge praktikusságát és stílusát. Ráadásul így a sokoldalú tetőcsomagtartókat is felszerelheti.

Extra vonóhorog

Extra vonóhorog

Ha vonóhorog felszerelése mellett dönt, az új Edge vontatási képessége 1500 kg fölé nő.

Praktikus, síkba hajtható ülések

Praktikus, síkba hajtható ülések

A leleményes kialakításnak köszönhetően a hátsó ülések lehajtásával egy impozáns, 1800 literes, könnyen rakodható tárolóhely hozható létre.

Vigye magával ami fontos

Akár egy jól megérdemelt üdülésre indul, akár egy bevásárlásra vagy a golfpályára készül, az új Ford Edge bármelyikhez biztosítja a szükséges helyet. Még a hátsó ülésen ülő, magasabb utas is kényelmesen ki tudja majd nyújtani a lábát. Az extraként elérhető, leszerelhető vonóhoroggal és a tetősínekkel pedig még tovább fokozható a jármű eleve meggyőző méretű raktere.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.