Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Kényelem - Ford Explorer

Élmény az utazás

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Zene füleinek

Mindegy, hogy milyen stílusért rajong. Kedvenc zenéi megérdemlik, hogy úgy szólaljanak meg, ahogyan azt az alkotók elképzelték. Az autóhoz fejlesztett B&O hangrendszernek köszönhetően az új Ford Explorerben pontosan erre számíthat. A 980 watt teljesítményű, 14 hangszórós, prémium minőségű rendszert kifejezetten az Explorerhez tervezték és hangolták a B&O hangmérnökei. Csak kapcsolja be és élvezze kedvenc előadóinak műsorát a saját koncerttermében.

Kitárul a világ

Élvezze a szabadban töltött időt az új Ford Explorer utasterének kényelméből. Az elektromos vezérlésű, dupla paneles panorámatetőnek köszönhetően útközben élvezettel merülhet el a tájban. Az első és hátsó üléssorok felett húzódó hatalmas üvegtető természetes fénybe borítja az egész utasteret, ahol - nyitott állapotban -  szabadon járhat a friss levegő. Zárt helyzetben a csúsztatható üvegpanelek fényvisszaverő bevonata hűsen tartja az utasteret, a belső napellenző pedig szükség esetén extra árnyékot biztosít.

Mindenre gondoltunk

A Ford Explorer gondoskodik róla, hogy elektronikus eszközei mindig feltöltve és útrakész állapotban legyenek. Próbálja ki a középkonzolba integrált vezeték nélküli töltőpadot, fedezze fel a hatalmas médiatároló rekeszt - nagyszerű példái annak, hogy a letisztult és végletekig átgondolt dizájn hogyan segíti a hatékony helykihasználást és az utasok kényelmét.

Töltésellenőrzés okostelefonnal

Ha plug-in hibridre esik a választása, a jövőben még egyszerűbben gondoskodhat az új Explorer töltéséről. A Ford szorosan együttműködik Európa legnagyobb nyilvános töltőhálózatával, a NewMotionnal. A partnerség lehetővé teszi, hogy okostelefonja segítségével Ön további nyilvános töltőpontokhoz férjen hozzá. A mobilalkalmazás segítségével egyszerűen megkeresheti a legközelebbi töltőpontot és akár fizethet is vele a szolgáltatásért.

Összeköttetésben a világgal

A Ford SYNC 3 egy csúcstechnológiás rendszer, melynek segítségével egyszerűen kapcsolódhat mobiltelefonjához, hívásokat intézhet, zenét hallgathat, navigálhat, sőt még a szöveges üzeneteit is felolvastathatja. A beszédhanggal és a színes, 10.1 hüvelykes érintőképernyőn egyszerű mozdulatokkal is vezérelhető SYNC 3 képes kapcsolódni az Apple Car és az Android Auto alkalmazásokhoz, az Applink funkció pedig különböző okostelefonos alkalmazások használatát is lehetővé teszi.

Az új Ford Explorer beépített FordPass Connect modemmel is érkezik, mely számos innovatív szolgáltatással teszi az utazásokat még kellemesebbé. Ilyen például az akár tíz eszköz kiszolgálására alkalmas, 4G sebességű Wi-Fi vagy a navigációs rendszerbe továbbított Valós idejű forgalmi adatok. Az okostelefonjára telepített FordPass alkalmazással párosítva további hasznos funkciók válnak elérhetővé. Például távolról is megkeresheti járművét, nyithatja-zárhatja az ajtókat, ellenőrizheti az üzemanyagszintet, a kilométeróraállást, az abroncsnyomást, valamint értesítéseket kaphat az autó műszaki állapotával kapcsolatban. És hogy plug-in hibrid jármű tulajdonosként még kényelmesebb legyen az élete, az okostelefonján is ellenőrizheti az akkumulátorok töltöttségi szintjét és áttekintheti a töltési beállításokat is. 

Kényelmi funkciók

Kényelmesebbé teszik mindennapjait

Könnyű be- és kirakodás

Ez az intelligens rendszer az Explorer be- és kirakodását hivatott maximálisan megkönnyíteni. Ha a jármű érzékeli a kulcsa közelségét, lábát egyszerűen a hátsó lökhárító alatt elhúzva automatikusan nyithatja-zárhatja a hátsó ajtót. Ez különösen praktikus, ha a keze tele van, és nem tud a kilincshez nyúlni.

Elektromos kézifék

Az elektromos kézifék rendkívül egyszerű szerkezet, mégis rengeteg előnye van. Például nem foglal helyet az utastérben, ritkábban kell javíttatni és használni is nagyon egyszerű: mindössze egy gombot kell megnyomni a középkonzolon és az autó máris stabilan rögzítve van.

Esőérzékelős ablaktörlő

Az Esőérzékelős ablaktörlő abban a pillanatban működésbe lép, hogy nedvességet érzékel a szélvédőn, és az eső intenzitásának megfelelő sebességen működik. Több érzékenységi fokozat közül választva határozható meg az is, milyen összegyűlt csapadékmennyiségre induljon az ablaktörlés.

Még több kényelem

A Ford Explorerben nemcsak az első ülések fűthetők, hanem a második üléssor is. Fagyos téli reggeleken pedig különösen jól jön a kényelmes és szintén fűthető kormány, ami menet közben gyorsan átmelegíti a vezető kezét.

Ford Power indítógomb

Indítsa be a motort egyszerűen, a Ford Power indítógomb megnyomásával. Az új Ford Explorer automatikusan érzékeli az Ön egyedi kulcstartójának jelenlétét még akkor is, ha az a zsebében vagy a táskájában van.

Elektromos visszapillantók

Az Elektromosan állítható, behajtható külső visszapillantó tükrök automatikusan behajtódnak, ha leparkolja az autót. Így nemcsak önmagukat, hanem a stílusos irányjelzőt is védik

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.