Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Praktikum - Ford Explorer

Az új Ford Explorer alapjaitól kezdve a megbízhatóság és a kifinomultság jegyében épült

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Élvezze a nagy terek nyújtotta luxust

Az új Ford Explorer sokoldalúan alakítható utastere akár hét fő számára is elegáns és kényelmes ülőhelyet kínál. A második sorban található ülések elektromosan mozgathatók, így a harmadik üléssor is könnyűszerrel megközelíthető. A Power Fold technológiának köszönhetően a harmadik sor ülései egyetlen gombnyomással teljesen lehajthatók, így a csomagtér mérete nagyszerűen megnövelhető.

Mindennek jut hely

A hátsó ülések mindegyike önállóan lehajtható, így igény szerint szabadon variálható a belső tér. Az összes hátsó ülést lehajtva hatalmas, 2274 literes csomagtér áll a rendelkezésünkre. A csomagtér hatékony kihasználása érdekében a padló állítható magasságú. Ez azt jelenti, hogy a padlót megemelve kialakíthat egy rejtett rekeszt a csomagtérben, vagy teljesen leengedheti a padlót a csomagtér méretének maximalizálása érdekében.

Komoly vonóerő

Válassza az extraként rendelhető vonóhorgot és az új Explorer impresszív, 840 Nm-es nyomatékával akár 2500 kg tömegű vontatmányt is képes elhúzni. Ez bőven elég egy lakókocsihoz, vitorláshoz, vagy bármihez, amit egy hétvégén vagy egy nyaralás során magával vinne.

Töltse fel eszközeit

Bárhol is foglal helyet, az utastérben karnyújtásnyira talál USB töltőt és 12 V-os csatlakozóaljzatot, melyekről menet közben is feltöltheti az akkumulátoraikat. Sőt, a jármű hátuljába épített 220 V-os csatlakozóaljzatról nagyobb teljesítményű elektromos gépeket is működtethet.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.