Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Teljesítmény - Ford Explorer

Az új Ford Explorer elegánsan ötvözi a masszív SUV képességeket a kifinomult hibridek hatékonyságával

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Elektromos hatékonyság

A teljesen feltöltött új Ford Explorer akár 40 km-t is képes megtenni kizárólag elektromos üzemmódban. Ez azt jelenti, hogy a bevásárlást, a gyerekek iskolába vitelét, vagy más, rövidebb útjait akár nulla kibocsátással is teljesítheti. A maximális hatékonyság érdekében a rendszer kombinálja a regeneratív fékezésből származó energiát az Ecoboost motor által termelt energiával, így a jármű menet közben is képes tölteni az akkumulátorokat.

Feltöltés gond nélkül

A kényelmes éjszakai töltéshez egy háztartási töltőkábelt is adunk a járművel, mellyel az elektromos hálózatból bárhol feltöltheti az akkumulátorokat. Vagy választható extraként egy speciális Ford Wall-box töltőt is felszerelhetünk az otthonában, mellyel alig 3.5 óra alatt teljesen feltöltheti az autóját. További lehetőség, hogy Ford tulajdonosként rendelkezésére áll Európa legnagyobb nyilvános töltőhálózata, a NewMotion is.

Észrevétlen sebességváltás

Az automata váltós modellek esetében egy forgatható váltótárcsa biztosít teljes körű vezérlést a fejlett, nyolcsebességes váltó felett. A rendszer előnye, hogy a kívánt üzemmód rendkívül egyszerűen, csupán a tárcsa elforgatásával kiválasztható, a hagyományos váltókar eltüntetésével pedig a beltér harmonikusabb, letisztultabb, elegánsabb lett.

Jobb aerodinamika

Alacsony sebességnél, a motor hűtése érdekében az Aktív hűtőrács lamellák nyitva tartják a szellőzőréseket. Gyorsítás során a lamellák bezáródnak, ezzel is javítják a jármű aerodinamikai tulajdonságait és csökkentik az üzemanyagfogyasztást. A technológia hosszabb távon számottevő üzemanyag megtakarítást jelenthet.

Gyors sebességváltás a kormányon

A versenysport inspirálta technológia gyors és könnyed gombnyomássá egyszerűsíti a sebességváltást. Mivel a sebességváltó fülek a kormánykeréken találhatók, kanyarodás közben is hatékonyan válthat sebességet.

Csökkentett károsanyag-kibocsátás

A lenyűgöző, mindössze 71 g/km (WLTP)/66 g/km (NEDC) CO2-kibocsátással rendelkező Ford Explorer Plug-In Hybrid motorja megfelel a szigorú Euro 6.2 kibocsátási szabványoknak. E szabványok célja a levegőminőség javítása és a kipufogógáz-kibocsátás csökkentése.

Tiszta, csendes, sok mindenre képes

Az új Ford Explorer elegánsan ötvözi a masszív SUV képességeket a kifinomult hibridek hatékonyságával. A gondosan megtervezett, 3,0 literes, V6 EcoBoost benzinmotorral kombinált plug-In hibrid rendszer üzemanyaghatékonyságának köszönhetően Ön minden eddiginél kedvezőbb kibocsátás mellett fedezheti fel a világot. A fejlett, forgatható tárcsával vezérelhető, 10-sebességes automata sebességváltó pedig gondoskodik róla, hogy a jármű mindig a megfelelő sebességfokozatban legyen. Az új Explorert arra tervezték, hogy páratlan vezetési élményt, lélegzetelállító menetdinamikát, magabiztos irányítást biztosítson minden körülmények között.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.