Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Fiesta ST

Ford Fiesta ST

A Fiesta ST erősebb és pontosabb, mint valaha. A kormánymű még precízebb és fókuszáltabb. Ön állíthatja be az egyéni, személyre szabott opciókat autója tökéletesítéséhez.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Kihagyhatatlan vezetési élmény

Fedezze fel az új Ford Fiesta ST-t

Erős és kifinomult

A kiemelkedő teljesítményről a legújabb, háromhengeres, 1,5 literes EcoBoost motor gondoskodik. A motor turbófeltöltője a turbina optimalizált kialakításának köszönhetően gyorsabban éri el az üzemi nyomást, és minimálisra csökkenti a késési időt.

Uralja az utat

A legújabb technológiák érdeklik? Akkor a Fiesta ST tetszeni fog Önnek! Mind azért került kialakításra, hogy megkönnyítsék a vezetést, hogy Ön az útra vagy éppen a versenypályára összpontosíthasson.

Minden értelemben kifinomult

A kényelmi funkciók kialakítására épp akkora hangsúlyt fektettünk, mint a teljesítményre. Épp ezért az új Fiesta ST számos olyan felszereltséggel érkezik, melyek kényelmessé és élvezetessé teszik az utazást.

Kifinomult biztonsági rendszerek

Fő célunk, hogy nem csupán az Ön, de utasai és a forgalom többi résztvevőjének biztonságáról is gondoskodjunk. Az ST modell biztonsági felszereltségei gondoskodnak erről, a védelmi funkciókkal pedig járművét tudhatja biztonságban.

Sokkal intenzívebb vezetési élmény

A Fiesta ST erősebb és pontosabb, mint valaha. A kormánymű még precízebb és fókuszáltabb. Ön állíthatja be az egyéni, személyre szabott opciókat autója tökéletesítéséhez. Az eredmény egy olyan nagy teljesítményű autó, amely egész biztosan mosolyt varázsol az arcára, valahányszor a kormány mögé ül. Élvezze az utazást!

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.