Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Fiesta ST

Ford Fiesta ST

A Fiesta ST erősebb és pontosabb, mint valaha. A kormánymű még precízebb és fókuszáltabb. Ön állíthatja be az egyéni, személyre szabott opciókat autója tökéletesítéséhez.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Kihagyhatatlan vezetési élmény

Fedezze fel az új Ford Fiesta ST-t

Erős és kifinomult

Erős és kifinomult

A kiemelkedő teljesítményről a legújabb, háromhengeres, 1,5 literes EcoBoost motor gondoskodik. A motor turbófeltöltője a turbina optimalizált kialakításának köszönhetően gyorsabban éri el az üzemi nyomást, és minimálisra csökkenti a késési időt.

Uralja az utat

Uralja az utat

A legújabb technológiák érdeklik? Akkor a Fiesta ST tetszeni fog Önnek! Mind azért került kialakításra, hogy megkönnyítsék a vezetést, hogy Ön az útra vagy éppen a versenypályára összpontosíthasson.

Minden értelemben kifinomult

Minden értelemben kifinomult

A kényelmi funkciók kialakítására épp akkora hangsúlyt fektettünk, mint a teljesítményre. Épp ezért az új Fiesta ST számos olyan felszereltséggel érkezik, melyek kényelmessé és élvezetessé teszik az utazást.

Kifinomult biztonsági rendszerek

Kifinomult biztonsági rendszerek

Fő célunk, hogy nem csupán az Ön, de utasai és a forgalom többi résztvevőjének biztonságáról is gondoskodjunk. Az ST modell biztonsági felszereltségei gondoskodnak erről, a védelmi funkciókkal pedig járművét tudhatja biztonságban.

Sokkal intenzívebb vezetési élmény

A Fiesta ST erősebb és pontosabb, mint valaha. A kormánymű még precízebb és fókuszáltabb. Ön állíthatja be az egyéni, személyre szabott opciókat autója tökéletesítéséhez. Az eredmény egy olyan nagy teljesítményű autó, amely egész biztosan mosolyt varázsol az arcára, valahányszor a kormány mögé ül. Élvezze az utazást!

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.