Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Kényelem - Ford Fiesta ST

Fedezze fel a lenyűgöző kényelmet és mindazt, amit a Fiesta ST nyújt

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Megkönnyíti az életét

Élje át a semmihez sem fogható vezetési élményt

Hatalmas panorámatető

Hatalmas panorámatető

A hasonló méretű autók többségétől eltérően, a Fiesta ST modellen választható a pazar, kétrészes, üveg panorámatető. Billenthető vagy az első része teljesen hátra csúsztatható a tető hátsó részére, így biztosítva  természetes fényt és friss levegőt az utastérben. A napfényvisszaverő üveg megvédi az utasokat a hőtől és a káros UV sugárzástól. Az elektromos működtetésű napellenző további árnyékolást tesz lehetővé.

Fejlett kihangosító rendszer

Fejlett kihangosító rendszer

A Ford SYNC 3 modern rendszerével csatlakoztathatja okostelefonját a járműhöz és egyszerű hangparancsokkal vagy a 8”-os színes érintőképernyő segítségével  vezérelheti az alkalmazásokat, hallgathatja zenéit és használhatja a navigációs rendszert. A SYNC rednszerrel kompatibilis alkalmazásokat az Applink segítségével kezelheti míg az Apple CarPlay és Android Auto használatával a SYNC  3 kezdőképernyőjén keresztül navigálhat okostelefonja funkciói között.

Egy vezetőülés, mely méltó az autó teljesítményéhez

Egy vezetőülés, mely méltó az autó teljesítményéhez

A lehető legtöbbet hozhatja ki Fiesta ST járművéből a versenyautók ihlette RECARO sportülésekkel. A kiváló megtámasztást biztosító ülésben tökéletes testtartással vezetheti az új Fiesta ST modellt. Az részben bőr kárpitozású üléseken az ST és a RECARO felirat látható.

Állítsa be az Ön számára ideális hőmérsékletet!

Állítsa be az Ön számára ideális hőmérsékletet!

Az Elektronikus automata légkondícionáló berendezés segítségével egyszerűen beállítható a kívánt hőmérséklet, melyet a rendszer automatikusan fenntart.

Kedvenc zenéi, élő zenei hangzásban

Zenei ízléstől függetlenül egy zeneszámnak úgy kell megszólalnia, ahogy azt előadója elképzelte. A vadonatúj Fiesta ST pontosan ezt teszi lehetővé. Hogyan? A B&O PLAY hangrendszerrel. Ez a prémium minőségű, 675 W-os hangrendszer 10 hangszórójával és kétutas mélysugárzójával gazdag és erőteljes hangzást biztosít. Ezt a modern berendezést pedig a B&O PLAY hangtechnikusai kifejezetten a Fiesta számára tervezték, fejlesztették és hangolták. Ha bekapcsolja a készüléket, az utastér koncertteremmé változik, ahol kedvenc előadója játszik.

Kényelmet biztosít

Fejlett megoldások, melyek megkönnyíti az életét

Kulcs nélkül sokkal kényelmesebb

Kulcs nélkül sokkal kényelmesebb

Elég az autója felé sétálnia és a  Kulcsnélküli ajtónyitó- és indítórendszer  érzékeli a jármű kulcsát, legyen az a zsebében vagy a táskájában. Ilyenkor az ajtózárak kinyílnak. A járműbe ülve sem kell elővennie a kulcsot, csupán nyomja ki a kuplungot, nyomja meg a motorindító gombot és az 1,5 literes EcoBoost motor máris életre kel.

Gyors jégtelenítés Quickclear technológiával

Gyors jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezzel az ötletes funkcióval fagyos reggeleken pillanatok alatt jégteleníthető a szélvédő. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását. A rendszer még fagypont alatti hőmérsékleten is másodpercek alatt jégteleníti a szélvédőt.

Magukat védő visszapillantó tükrök

Magukat védő visszapillantó tükrök

A választható felszereltségként elérhető Elektromosan működtethető, behajtható külső visszapillantó tükrök segítségével a sérülések megelőzhető és csupán egy gombnyomásra működik. Mivel ezek a tükrök fűthetőek is, a fagyos reggeleken is gyorsan elindulhat.

Megelőzi a bosszantó horpadásokat

Megelőzi a bosszantó horpadásokat

Szűk parkolóhelyeken az ajtók könnyen odaütődhetnek egy akadálynak. Ha viszont egy Fiesta ST ajtaját nyitja ki, akkor előpattan egy védőelem, amely megóvja járműve  és a mellette parkoló gépkocsi fényezését is.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújtsuk önnek, honlapunkon "sütiket" használunk.