Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Teljesítmény - Ford Fiesta ST

Számos technológia növeli a jármű teljesítményét, üzemanyag-hatékonyságát

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Teljesítmény és hatékonyság

Kivételes a teljesítménye

Tökéletes tapadás

A Performance csomag részeként választható a mechanikus részlegesen önzáró differenciálmű. Ha bekapcsolja, a rendszer automatikusan növeli a motorteljesítményt a legnagyobb tapadással rendelkező hátsó keréken. Így amint az egyik kerék csúszni kezd, a teljesítmény automatikusan a másik kerékre helyeződik, és mindkettő tovább gurul. Az eredmény: jobb tapadás csúszós vagy egyenetlen felületeken, és jobb gyorsulás, teljesítmény.

Auto Start-Stop indítórendszer

Az Auto Start-Stop indítórendszer automatikusan leállítja a közlekedési lámpánál vagy a dugóban várakozó jármű motorját. Eközben az olyan alapvető funkciók, mint például a fényszórók, a légkondicionáló vagy Ford SYNC 3 rendszer, továbbra is működnek. Amint szabad az út, csak nyomja ki a kuplungot, vagy tegye sebességbe az automata váltós modellváltozatot, és a rendszer rögtön újraindul. Az Auto Start-Stop különösen a városi forgalomban hatékony.

Olyan gyors, amilyennek szeretné

Egyenletesen kiemelkedő teljesítményt nyújt, és olyan gyorsulást, ami egyszerűen beletapasztja az utasait az ülésbe. Az új Fiesta ST modellhez választható a Rajtautomatika is. Csak állítsa be a maximális fordulatszámot, nyugodtan nyomhatja padlóig is a gázpedált – az autó nem fogja túllépni azt.

Hat sebességi fokozat

A hatsebességes manuális váltót úgy terveztük, hogy a lehető legjobb teljesítményt hozhassa ki a járműből. A fokozatok rövidek, gyorsan válthat közöttük és könnyed, precíz váltást, egyenletes teljesítményt tesznek lehetővé minden sebességváltáskor.

Tiszta, kifinomult teljesítmény

A vadonatúj, 3 cilinderes, 1,5 literes EcoBoost motor kivételes teljesítményt nyújt. A motor új turbófeltöltő technológiája az optimális kialakítású turbinának köszönhetően gyorsabban növeli a nyomást. Ezáltal csökken a motor reakcióideje is. A kétlépcsős olajszivattyúnak köszönhetően csökken a súrlódás és a rázkódás mértéke. Ráadásul a szívócső-befecskendezés és a közvetlen befecskendezés kombinálásával a jármű nagyobb teljesítményt nyújt és sokkal kezelhetőbb. De hogy mit érzékel ebből az autó vezetője? Azt, hogy a Fiesta ST egészen kivételes 200 lóerős teljesítményt nyújt, 290 NM nyomatékra képes 1750-es fordulatszámon és 6,9 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.