Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Teljesítmény - Ford Fiesta ST

Számos technológia növeli a jármű teljesítményét, üzemanyag-hatékonyságát

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Teljesítmény és hatékonyság

Kivételes a teljesítménye

Tökéletes tapadás

Tökéletes tapadás

A Performance csomag részeként választható a mechanikus részlegesen önzáró differenciálmű. Ha bekapcsolja, a rendszer automatikusan növeli a motorteljesítményt a legnagyobb tapadással rendelkező hátsó keréken. Így amint az egyik kerék csúszni kezd, a teljesítmény automatikusan a másik kerékre helyeződik, és mindkettő tovább gurul. Az eredmény: jobb tapadás csúszós vagy egyenetlen felületeken, és jobb gyorsulás, teljesítmény.

Auto Start-Stop indítórendszer

Auto Start-Stop indítórendszer

Az Auto Start-Stop indítórendszer automatikusan leállítja a közlekedési lámpánál vagy a dugóban várakozó jármű motorját. Eközben az olyan alapvető funkciók, mint például a fényszórók, a légkondicionáló vagy Ford SYNC 3 rendszer, továbbra is működnek. Amint szabad az út, csak nyomja ki a kuplungot, vagy tegye sebességbe az automata váltós modellváltozatot, és a rendszer rögtön újraindul. Az Auto Start-Stop különösen a városi forgalomban hatékony.

Olyan gyors, amilyennek szeretné

Olyan gyors, amilyennek szeretné

Egyenletesen kiemelkedő teljesítményt nyújt, és olyan gyorsulást, ami egyszerűen beletapasztja az utasait az ülésbe. Az új Fiesta ST modellhez választható a Rajtautomatika is. Csak állítsa be a maximális fordulatszámot, nyugodtan nyomhatja padlóig is a gázpedált – az autó nem fogja túllépni azt.

Hat sebességi fokozat

Hat sebességi fokozat

A hatsebességes manuális váltót úgy terveztük, hogy a lehető legjobb teljesítményt hozhassa ki a járműből. A fokozatok rövidek, gyorsan válthat közöttük és könnyed, precíz váltást, egyenletes teljesítményt tesznek lehetővé minden sebességváltáskor.

Tiszta, kifinomult teljesítmény

A vadonatúj, 3 cilinderes, 1,5 literes EcoBoost motor kivételes teljesítményt nyújt. A motor új turbófeltöltő technológiája az optimális kialakítású turbinának köszönhetően gyorsabban növeli a nyomást. Ezáltal csökken a motor reakcióideje is. A kétlépcsős olajszivattyúnak köszönhetően csökken a súrlódás és a rázkódás mértéke. Ráadásul a szívócső-befecskendezés és a közvetlen befecskendezés kombinálásával a jármű nagyobb teljesítményt nyújt és sokkal kezelhetőbb. De hogy mit érzékel ebből az autó vezetője? Azt, hogy a Fiesta ST egészen kivételes 200 lóerős teljesítményt nyújt, 290 NM nyomatékra képes 1750-es fordulatszámon és 6,9 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújtsuk önnek, honlapunkon "sütiket" használunk.