Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Fiesta

Ford Fiesta

Korszakalkotó design és személyre szabható stílus. Még modernebb technológia és még több nélkülözhetetlen funkció. Lenyűgöző, dinamikus vezetési élmény.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Újragondolva és újraalkotva

Fedezze fel, mi mindent rejteget az új Ford Fiesta

Nélkülözhetetlen és intelligens

Ha az intelligens technológia jól működik otthonában, jól kell működnie az autójában is. Ezért az Új Fiesta a SYNC 3 technológiával könnyíti meg az életét, B&O PLAY rendszerrel teszi kellemesebbé az utazást, és nyitható panorámatetővel fokozza az élményt. De ez még nem minden. A teljes kényelemről számos további megoldás gondoskodik az autó belső terében.

Ez aztán okos!

A műszaki megoldásoknak mindig konkrét célt kell szolgálniuk. Amikor az Új Fiestáját beindítja, modern funkciók és rendszerek egész sora kel életre. Ilyen az Aktív ki-/beparkolást segítő és az Adaptív sebességtartó automatika, a Sávtartási segítség és a Táblafelismerő rendszer. Olyan átgondolt és hasznos megoldásokra számíthat, amelyek nélkül hamarosan el sem tudja majd képzelni az életét.

Használja ki a hatékonyságot

Miért kellene választania a lenyűgöző teljesítmény és a költségkímélő hatékonyság között? Az Új Fiestával mindkettőt megkaphatja. Az 1,0 literes EcoBoost benzinmotor ötször nyerte el az Év motorja nemzetközi díjat. Az Auto Start-Stop indítórendszerrel üzemanyag takarítható meg, valahányszor megáll egy lámpánál. A kifinomult vezetési dinamika és a precíziós kezelés kompromisszummentes, élvezetes vezetési élményt biztosít.

A legfontosabb a biztonság

Az Új Fiesta modern műszaki megoldások egész sorával gondoskodik a benne ülők biztonságáról és a jármű védelméről egy esetleges balesetkor. Kulcsfontosságú funkció az Active City Stop Alacsony sebességen működő biztonsági rendszer, az ajtó élvédő, valamint a Ford Vészhelyzeti Asszisztens. Az autó számos más rendszere közül több is szolgálja a balesetek megelőzését.

Keréktárcsák

Találja meg a megfelelő keréktárcsát

15” 8-küllős könnyűfém keréktárcsa Sparkle Silver színben (Trend és Business Technology felszereltség esetén érhető el)

16” 8-küllős könnyűfém keréktárcsa Sparkle Silver színben (Trend és BusinessTechnology felszereltség esetén érhető el)

16” 8-küllős könnyűfém keréktárcsa Shadow Black színben (Trend és Business Technology felszereltség esetén érhető el)

16” 10-küllős könnyűfém keréktárcsa Sparkle Silver színben (Titanium Technology felszereltség esetén érhető el)

16” 8-küllős keréktárcsa Rock Metallic színben (Titanium Technology felszereltség esetén érhető el)

17” 8-küllős könnyűfém keréktárcsa Sparkle Silver színben (Titanium Technology felszereltség esetén érhető el)

17” 5-küllős könnyűfém keréktárcsa Rock Metallic színben (ST-Line Technology modell esetén érhető el)

18” 5-küllős könnyűfém keréktárcsa Rock Metallic színben Machined Finish fényezéssel (ST-Line Technology modell esetén érhető el)

17” 10-küllős könnyűfém keréktárcsa Luster-Nickel fényezéssel (Vignale modell esetén érhető el)

18” 8-küllős könnyűfém keréktárcsa Polished fényezéssel (Vignale modell esetén érhető el)

Lenyűgöző, dinamikus vezetési élmény

Korszakalkotó design és személyre szabható stílus, így autóját egészen a sajátjának érezheti. Még modernebb technológia és még több nélkülözhetetlen funkció. Lenyűgöző, dinamikus vezetési élmény, amely elégedett mosolyt fog az arcára csalni.

Ford Fiesta hírek

Hírek, bemutatók a Ford Fiesta modellről

Hibrid hajtásláncú, felfrissített Ford Fiesta

  • Dátum: 2020 jún. 9
  • Bemutató

A népszerű Ford Fiesta kompakt ferdehátú – a márka legkelendőbb modellje Európában – ezentúl hibrid hajtáslánccal is megrendelhető.

A Ford két új változattal bővíti a vadonatúj Fiesta kínálatát

  • Dátum: 2018 nov. 6
  • Bemutató

A Ford két új változattal, a Fiesta ST-Line Red Edition és Black Edition kivitelekkel bővíti a vadonatúj Fiesta kínálatát.

A vadonatúj Ford Fiesta Active és ST megérkezett Magyarországra

  • Dátum: 2018 júl. 9
  • Bemutató

A vadonatúj Fiesta Active még praktikusabbá varázsolja a többszörös díjnyertes, ötajtós Fiestát, hiszen emelt hasmagasságával jól boldogul a rossz minőségű utakon is.

Bemutatkozik a vadonatúj Ford Fiesta Active

  • Dátum: 2018 máj. 23
  • Bemutató

A vadonatúj Fiesta Active a legelső modell a Ford új Active crossover-családjában, mely kemény stílusával és sokoldalúságával egészíti ki a Fordok közismerten élvezetes menetdinamikáját.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.