Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Kényelem - Ford Fiesta

Pihentető, üdítő, nélkülözhetetlen és intelligens

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Ford SYNC 3 és B&O PLAY

A kellemesebb utazásért

Kedvenc zenéi végre úgy szólnak, ahogy kell

Zenei ízléstől függetlenül úgy gondoljuk, egy zeneszámnak úgy kell megszólalnia, ahogyan azt az előadó elképzelte. Az Új Fiesta pedig pontosan ezt teszi lehetővé. Hogyan? A B&O PLAY segítségével. Ez a prémium minőségű, 675 W-os hangrendszer a maga 10 hangszórójával és két utas mélysugárzójával gazdag és erőteljes hangzást biztosít. Ezt a modern rendszert a B&O hangtechnikusai kifejezetten a Fiesta számára tervezték, fejlesztették és hangolták. Ha bekapcsolja a készüléket, autója utastere koncertteremmé változik, ahol épp a kedvenc előadója játszik.

Beszédhanggal vezérelhető megoldások

A Ford SYNC 3 rendszer beszédhanggal, illetve a 8-hüvelykes, színes érintőképernyőn keresztül is irányítható. Így telefonálhat, lejátszhatja a zenéit és kezelheti a navigációt. A rendszer képes kapcsolódni az Apple CarPlay és az Android Auto alkalmazásokhoz is, az Applink pedig elérhetővé teszi az olyan kedvelt okostelefonos alkalmazások használatát is, mint például a Spotify. A Live Traffic a forgalmi dugók elkerülésében is segít. (A hangvezérlés funkció jelenleg magyarul nem elérhető)

Világos és tágas: élvezze a hatalmas panorámatetőt!

A hasonló méretű autók többségétől eltérően a Fiestát egy luxusszintű, kétrészes, üveg panorámatetővel szereltük fel. A tető döntve is nyitható vagy becsúsztathatjuk a hátsó tetőszakasz alá, így biztosítva világos és szellős belső teret. A tető beengedi a természetes fényt, míg a fényvisszaverő üveg megvédi a bent ülőket a hőtől és a káros UV-sugárzástól. Az elektronikus működtetésű napellenzővel pedig gombnyomásra is sötétíthet, illetve beengedheti a fényt.

Fotók listája

Praktikum és technológia

Technológiák és praktikus megoldások az Ön kényelme érdekében

Kellemesen meleg ülések és kormány

Extraként választható elülső ülésfűtés is. A jobb és bal oldali ülés fűtése egyszerűen, nyomógombokkal állítható három fokozatban, miközben vörös fény jelzi a választott fűtési szintet. Akár fagyos reggelen, nagy hidegben vagy jeges éjszakában vezet, a fűtött kormánykerék jobban melegíti a kezét, mint egy kesztyű.

Van hely a lábainak

Az átgondolt helykihasználással a Fiesta minden korábbinál tágasabb helyet biztosít az elülső és hátsó ülésekben helyet foglalók lábának. A hátsó ülések ezenfelül ívelt, keskeny hátrésszel rendelkeznek, ezért az utasok jobban hátradőlhetnek.

Kulcs nélkül sokkal kényelmesebb

Mikor járművéhez lép, a Ford KeyFree Kulcsnélküli nyitó- és indítórendszer érzékeli a kézben, zsebben vagy táskában tartott kulcsot. Ilyenkor az autó ajtajai kinyílnak, és a vezetőnek még az indításhoz sem kell elővennie a kulcsot. Csak nyomja ki a kuplungot, nyomja meg a Ford indítógombot, és a motor életre kel.

Az Ön Fiestája épp olyan, amilyennek szeretné

Személyre kívánja szabni a Fiestáját, hogy valóban mindenben megfeleljen az elképzeléseinek? Különféle extrák széles skálájából választhat. Egyszínű, fémes, kéttónusú és speciális külső színek, belső árnyalatok, változatos szegélyek és tűzések és személyre szabható keréktárcsák... Bármilyennek is szeretné látni az autóját, a választékunkból könnyedén valóra válthatja.

Az intelligens technológia, mely jól működik autójában

Ha az intelligens technológia jól működik otthonában, jól kell működnie az autójában is. Ezért az Új Fiesta a SYNC 3 technológiával könnyíti meg az életét, B&O PLAY rendszerrel teszi kellemesebbé az utazást, és nyitható panorámatetővel fokozza az élményt. De ez még nem minden.

Intelligens kényelmi megoldások

Megoldások, melyek megkönnyítik életét

Okos tárhely okostelefonoknak

A MyFord dokkoló egy jól átgondolt megoldás, amelynek segítségével biztonságosan tárolhatja az okostelefonját, MP3-lejátszóját vagy navigációs eszközét.

Egy modern utastér a vezető hangulatához igazodik

A hangulatvilágítás kellemes környezetet biztosít a jármű belsejének az éjszakai vezetések alkalmával.

Egyszerűen állítsa be a kívánt hőmérsékletet!

Az extraként elérhető elektronikus Automata klímaberendezés (EATC) segítségével egyszerűen beállíthatja a kívánt hőmérsékletet, amelyet aztán a rendszer automatikusan fenntart.

Mindennek van hely

A vezetőfülkét úgy alakítottuk ki, hogy minden négyzetmillimétert a lehető legjobban kihasználhasson, így – a választott modelltől függően – akár 19 különálló tárolóhely is a rendelkezésére állhat. Ilyen hasznos megoldás például a „tálca” a sebességváltó előtt, ahol mindig kéznél lehetnek a mobileszközei. A készülékek menet közben sem csúszkálnak, a stabilitást biztosító gumírozásnak köszönhetően. Ráadásul még USB-csatlakozó is a rendelkezésére áll, hogy kényelmesen tölthesse a készülékeit.

Tájékoztat és szórakoztat

A Fiesta négy különböző szintű beépített szórakoztató és tájékoztató rendszerrel (ICE) érhető el. Az alapszintű rendszerben kiváló hangminőségű rádió, hat hangszóró, Bluetooth, két USB-csatlakozó és még sok egyéb található. A csúcsrendszer ICE DAB rádióval, 8-hüvelykes, színes érintőképernyővel, Apple CarPlay és Android Auto-kompatibilitással, SYNC 3 rendszerrel, Bluetooth lehetőséggel, hangvezérléssel és még sok mással rendelkezik.

Adja kölcsön nyugodtan, a MyKey® vigyáz rá

Ennek a rendszernek köszönhetően megadhatja az autó maximális sebességét, beállíthatja a biztonságiöv-emlékeztetőt, de akár még a hangrendszer maximális hangerejét is. Így az egyszerűen használható Ford MyKey® biztonságérzetet adhat, amikor autóját ismerősének, családtagjának kölcsönadja. Egyszerűen helyezze a kulcsot a gyújtáskapcsolóba, indítsa be az autót, majd az utasítások szerint programozza rá a kulcsra a kívánt korlátozásokat.

Gyors jégtelenítés – Quickclear technológia

Ezzel az ötletes megoldással még a fagyos reggeleken is pillanatok alatt jégteleníthető a szélvédő. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják szélvédőt, valamint segítik az ablaktörlők kiolvasztását is. A rendszer még fagypont alatti hőmérsékleten is másodpercek alatt jégteleníti a szélvédőt.

Megvédik magukat a visszapillantók

Amikor szűk helyeken közlekedünk vagy keskeny utcákban parkolunk, könnyen megsérülhetnek a külső visszapillantó tükrök. Az extraként elérhető, Elektronikusan állítható, fűthető tükrök segítenek ezt megelőzni, mivel egyetlen gombnyomással behajthatóak. Ráadásul ezek a tükrök fűtöttek is, így a fagyos reggeleken is gyorsan elindulhat.

Megelőzi a bosszantó horpadásokat és karcolásokat

Szűk parkolóhelyeken, manőverezés közben az ajtók könnyen odaütődhetnek egy akadálynak. Ha viszont egy Fiesta ajtaját nyitja ki, az élére ráhajlik egy védőelem, amely megóvja a fényezést és a szomszéd járművet is.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.