Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Modellek - Ford Fiesta

Egy autó, számtalan lehetőség

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Ford Fiesta modellkínálat

Minden modell valami egyedit kínál

Fiesta Vignale

Maga a tökély

A Fiesta Vignale ülésében mindenkit azonnal körülvesz a modern luxus világa. A Ford Vignale elegáns képernyőjén köszönti a vezetőt, míg a pompás, egyedi hatszögmintás, steppelt bőrülések, valamint a műszerfal és a középkonzol speciális, lágy tapintású bőrborítása a valódi és teljes bőrborítás luxusérzetét teremti meg. Különleges stílus, elegáns hűtőrács, 17"-os keréktárcsák, választható B&O PLAY hangrendszer. Fedezze fel a külső, a minőség és a kidolgozottság csúcsát.

Fiesta ST-Line Technology

Erőteljes jelenlét

Hamarosan itt az energikus és izgalmas Új ST-Line Technology, a Ford Performance család legújabb tagja. Markáns keréktárcsák, lenyűgöző karosszéria és egyedülálló megjelenés… Az ST-Line Technology minden részlete különleges, vele utazni pedig kivételes élmény. A piros kárpitozású sportülések egyszerre kínálnak a vezetéshez tökéletes és kényelmes testhelyzetet. (2017. szeptembertől rendelhető)

Fiesta Titanium Technology

Intelligens megoldások irigylésre méltó listája

A SYNC 3 rendszerrel és színes érintőképernyővel, 16”-os keréktárcsákkal, króm övvonallal, bőr kormánykerékkel, kézifékkel és váltógombbal, hangulatvilágítással… A Titanium Technology intelligens megoldások irigylésre méltó listáját kínálja a lenyűgöző stílus mellett. Kiváló képességek, minőség és színvonal: ne érje be kevesebbel!

Fiesta Active

Praktikum, rugalmasság, kaland és élmény

Praktikum, rugalmasság, kaland és élmény: a Fiesta Active mindebben bővelkedik. Ez a világ első Fiesta crossover modellje. Nem véletlenül Active a neve: ez az autó egy SUV stílusát kínálja magasabb üléseivel és robosztusabb megjelenésével. Élvezze a valódi Fiesta vezetési dinamikát a páratlan élményért!

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.