Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Modellek - Ford Fiesta

Egy autó, számtalan lehetőség

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Aktuális ajánlatok

Ismerje meg aktuális Ford Fiesta ajánlatainkat

Ford Fiesta készletről

Ford Fiesta modellek óriási kedvezménnyel vagy egyedi dizájnnal

Korszakalkotó design és személyre szabható stílus. Ford Fiesta autóinkat készletről, óriási kedvezménnyel vagy egyedi dizájnnal viheti el.

Ford Fiesta modellkínálat

Minden modell valami egyedit kínál

Fiesta Vignale

Fiesta Vignale

Maga a tökély

A Fiesta Vignale ülésében mindenkit azonnal körülvesz a modern luxus világa. A Ford Vignale elegáns képernyőjén köszönti a vezetőt, míg a pompás, egyedi hatszögmintás, steppelt bőrülések, valamint a műszerfal és a középkonzol speciális, lágy tapintású bőrborítása a valódi és teljes bőrborítás luxusérzetét teremti meg. Különleges stílus, elegáns hűtőrács, 17"-os keréktárcsák, választható B&O PLAY hangrendszer. Fedezze fel a külső, a minőség és a kidolgozottság csúcsát.

Fiesta ST-Line Technology

Fiesta ST-Line Technology

Erőteljes jelenlét

Hamarosan itt az energikus és izgalmas Új ST-Line Technology, a Ford Performance család legújabb tagja. Markáns keréktárcsák, lenyűgöző karosszéria és egyedülálló megjelenés… Az ST-Line Technology minden részlete különleges, vele utazni pedig kivételes élmény. A piros kárpitozású sportülések egyszerre kínálnak a vezetéshez tökéletes és kényelmes testhelyzetet. (2017. szeptembertől rendelhető)

Fiesta Titanium Technology

Fiesta Titanium Technology

Intelligens megoldások irigylésre méltó listája

A SYNC 3 rendszerrel és színes érintőképernyővel, 16”-os keréktárcsákkal, króm övvonallal, bőr kormánykerékkel, kézifékkel és váltógombbal, hangulatvilágítással… A Titanium Technology intelligens megoldások irigylésre méltó listáját kínálja a lenyűgöző stílus mellett. Kiváló képességek, minőség és színvonal: ne érje be kevesebbel!

Fiesta Active

Fiesta Active

Praktikum, rugalmasság, kaland és élmény

Praktikum, rugalmasság, kaland és élmény: a Fiesta Active mindebben bővelkedik. Ez a világ első Fiesta crossover modellje. Nem véletlenül Active a neve: ez az autó egy SUV stílusát kínálja magasabb üléseivel és robosztusabb megjelenésével. Élvezze a valódi Fiesta vezetési dinamikát a páratlan élményért!

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.