Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Teljesítmény - Ford Fiesta

Élvezze a teljesítményt, használja ki a hatékonyságot

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Erő és hatékonyság

Több erő, nagyobb hatékonyság, kellemesebb élmény

Benzin

Választhatja az 1,1 literes EcoBoost benzinmotort, amely akár 85 LE-re is képes, miközben a károsanyag-kibocsátása csak 101 g/km. Az EcoBoost 1,0 literes változata ötször nyerte el az Év motorja nemzetközi díjat (Az 1,0 liter alatti kategóriában).

Dízel

Jobban szereti a dízelt? Akkor válassza az 1,5 literes TDCi motort, amely a 3-ajtós változat esetében 85 LE-t kínál takarékos, 3,2 l / 100 km fogyasztás és mindössze 82* g/km CO2-kibocsátás mellett, míg 5-ajtós változat esetében ez 3,3 l / 100 km és 84* g/km.

Alacsonyabb fogyasztás az Auto Start-Stop indítórendszerrel

Közlekedési lámpánál vagy dugóban leálláskor az üresbe tett Fiesta motorját a rendszer képes automatikusan leállítani, az alapvető funkciók, a fényszórók, a klíma és a Ford SYNC3 rendszer tápellátásának megőrzése mellett. Amikor indulna, egyszerűen nyomja ki a kuplungot, vagy automata esetében adjon gázt, és a rendszer újraindítja a motort. Az Auto-Start-Stop különösen a zsúfolt utakon hasznos, ahol (városi üzemben) akár 10%-kal is képes csökkenteni a fogyasztást.

Kompromisszummentes vezetés

Kifinomult vezetési dinamika és a precíziós kezelés

Manuális vagy automata? Ön dönt!

Különféle váltók segítségével hozhatja ki a választott motorból a legtöbbet. Egy 5- és egy 6-sebességes manuális, valamint egy 6-sebességes automata váltó közül választhat. A Fiesta energikus, dinamikus teljesítményt nyújt minden egyes sebességváltáskor. [Aktív hűtőrács lamellák]

Jobb légellenállás, gazdaságosabb autózás

Ha lassan haladunk, az önszabályozó hűtőrácsrendszer kinyílik, így gondoskodik a motor hűtéséről. Nagyobb sebességnél viszont a jobb légellenállás és az üzemanyag-takarékos utazás érdekében automatikusan bezáródik. Hosszabb távon ez a megoldás érzékelhető különbséget jelent.

A szigorú szabványoknak is megfelelő

Bármilyen motort is választ Fiestájához, megnyugtató a tudat, hogy az biztosan megfelel az Euro 6 szabványoknak, így például egy benzinmotor maximális kibocsátása: 1,0 g/km szén-monoxid, 0,10 g/km szénhidrogén, 0,06 g/km nitrogén-oxid és 0,005 g/km szálló részecske.

Töltse hatékonyabban az akkumulátorát!

A hagyományos rendszerekkel szemben ez az intelligens megoldás csak akkor tölt rá az akkumulátorra, amikor arra szüksége van, és nem minden gyorsításkor. Így további üzemanyag takarítható meg, és tovább csökkenthető a károsanyag-kibocsátás is.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.