Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Teljesítmény - Ford Fiesta

Élvezze a teljesítményt, használja ki a hatékonyságot

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Aktuális ajánlatok

Ismerje meg aktuális Ford Fiesta ajánlatainkat

Ford Fiesta készletről

Ford Fiesta modellek óriási kedvezménnyel vagy egyedi dizájnnal

Korszakalkotó design és személyre szabható stílus. Ford Fiesta autóinkat készletről, óriási kedvezménnyel vagy egyedi dizájnnal viheti el.

Erő és hatékonyság

Több erő, nagyobb hatékonyság, kellemesebb élmény

Benzin

Választhatja az 1,1 literes EcoBoost benzinmotort, amely akár 85 LE-re is képes, miközben a károsanyag-kibocsátása csak 101 g/km. Az EcoBoost 1,0 literes változata ötször nyerte el az Év motorja nemzetközi díjat (Az 1,0 liter alatti kategóriában).

Dízel

Jobban szereti a dízelt? Akkor válassza az 1,5 literes TDCi motort, amely a 3-ajtós változat esetében 85 LE-t kínál takarékos, 3,2 l / 100 km fogyasztás és mindössze 82* g/km CO2-kibocsátás mellett, míg 5-ajtós változat esetében ez 3,3 l / 100 km és 84* g/km.

Alacsonyabb fogyasztás az Auto Start-Stop indítórendszerrel

Közlekedési lámpánál vagy dugóban leálláskor az üresbe tett Fiesta motorját a rendszer képes automatikusan leállítani, az alapvető funkciók, a fényszórók, a klíma és a Ford SYNC3 rendszer tápellátásának megőrzése mellett. Amikor indulna, egyszerűen nyomja ki a kuplungot, vagy automata esetében adjon gázt, és a rendszer újraindítja a motort. Az Auto-Start-Stop különösen a zsúfolt utakon hasznos, ahol (városi üzemben) akár 10%-kal is képes csökkenteni a fogyasztást.

Kompromisszummentes vezetés

Kifinomult vezetési dinamika és a precíziós kezelés

Manuális vagy automata? Ön dönt!

Manuális vagy automata? Ön dönt!

Különféle váltók segítségével hozhatja ki a választott motorból a legtöbbet. Egy 5- és egy 6-sebességes manuális, valamint egy 6-sebességes automata váltó közül választhat. A Fiesta energikus, dinamikus teljesítményt nyújt minden egyes sebességváltáskor. [Aktív hűtőrács lamellák]

Jobb légellenállás, gazdaságosabb autózás

Jobb légellenállás, gazdaságosabb autózás

Ha lassan haladunk, az önszabályozó hűtőrácsrendszer kinyílik, így gondoskodik a motor hűtéséről. Nagyobb sebességnél viszont a jobb légellenállás és az üzemanyag-takarékos utazás érdekében automatikusan bezáródik. Hosszabb távon ez a megoldás érzékelhető különbséget jelent.

A szigorú szabványoknak is megfelelő

A szigorú szabványoknak is megfelelő

Bármilyen motort is választ Fiestájához, megnyugtató a tudat, hogy az biztosan megfelel az Euro 6 szabványoknak, így például egy benzinmotor maximális kibocsátása: 1,0 g/km szén-monoxid, 0,10 g/km szénhidrogén, 0,06 g/km nitrogén-oxid és 0,005 g/km szálló részecske.

Töltse hatékonyabban az akkumulátorát!

Töltse hatékonyabban az akkumulátorát!

A hagyományos rendszerekkel szemben ez az intelligens megoldás csak akkor tölt rá az akkumulátorra, amikor arra szüksége van, és nem minden gyorsításkor. Így további üzemanyag takarítható meg, és tovább csökkenthető a károsanyag-kibocsátás is.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.