Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Vignale - Ford Fiesta

A Ford biztosította maximális luxus

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Elegáns és elbűvölő

A Ford Fiesta Vignale számos funkcióval és megoldással fokozza az utazás örömét

Magabiztos megjelenés

A Fiesta Vignale teljesen egyedi külseje maga a testet öltött luxus. A Fiesta eleve kiemelkedő eleganciáját tovább fokozza az exkluzív 17" könnyűfém keréktárcsa, a Ford Vignale hűtőrács és hátsó légterelő, valamint a krómozott peremmel díszített, speciális ködlámpa. A kivételes vezetési élmény megteremtéséről pedig számos további eszköz és megoldás gondoskodik.

A finom ízlésűek számára

Az elegáns, elbűvölő, új beltér egyesíti az magas színvonalú kialakítást és az aprólékos kidolgozottságot. A prémium minőségű bőrkárpit, a kézi varrások és a nyitható panorámatető mind a csúcsminőség érzetének megteremtését szolgálja. A tartalom és a stílus összhangja tetten érhető a számos átgondolt műszaki megoldásban is.

A külső, a minőség és a kidolgozottság csúcsa

A Fiesta Vignale ülésében mindenkit azonnal körülvesz a modern luxus világa. A Ford Vignale elegáns képernyőjén köszönti a vezetőt, míg a pompás, egyedi hatszögmintás, steppelt bőrülések, valamint a műszerfal és a középkonzol speciális, lágy tapintású bőrborítása a valódi és teljes bőrborítás luxusérzetét teremti meg.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.