Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Biztonság - Ford Focus RS

Figyelemre méltó teljesítmény, kivételes biztonság

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Magas szintű biztonság

A csúcsteljesítmény mellé magas szintű biztonsági megoldások kellenek

Biztonságosabb városi vezetés

A dugóban való araszoláskor túlságosan sok baleset történik. Az Active-City-Stop rendszert ezek elkerülésére miatt fejlesztettük ki. A rendszer 50 km/h alatti sebesség esetén automatikusan működésbe hozza a fékeket, ha az előttünk haladó jármű váratlanul lassulni kezd.

Riasztóan jó lopásvédelem

Az 1. kategóriás Thatcham riasztó olyan korszerű rendszer, amely a jármű bezárásakor automatikusan élesíti magát. Ezután bármilyen erőszakos behatolási kísérlet esetén erőteljes szirénahang szólal meg, illetve akkor is, ha az érzékelő az utastérben mozgást észlel.

Váltson „Sport” üzemmódra

Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESC) két különféle üzemmódra állítható be. Sport üzemmód esetén a vezető szabad kezet kap a motor nyomatékának adagolásában, valamint csökken a menetstabilizáló beavatkozása a fékezésbe is. Ezenkívül a kipörgésgátló is kikapcsol. Az úgynevezett „Kikapcsolt üzemmódban” az ESP és a kipörgésgátló is teljes mértékben kikapcsol.

Összehangolt biztonsági rendszerek

A Focus RS Intelligens védelmi rendszere (IPS) egy sor biztonsági funkciót irányít, ezzel mind a vezető, mind az utasok számára védelmet biztosít. Az ütközéselnyelő karosszéria mellett számos légzsák segíti az autó utasainak védelmét. A kormányoszlop és a pedálok kialakításuknak köszönhetően a vezetőtől távolodva roncsolódnak, így csökkentve ütközéskor a sérülésveszélyt.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.