Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Kényelem - Ford Focus RS

Próbálja ki a Focus RS élményt

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

A Focus RS külseje vonzza a tekinteteket

Az autó volánjánál ülni minden alkalommal igazi élmény

Visszapillantók, amik megvédik magukat

A szerencsétlen véletlenek elkerülése érdekében a motoros tükrök parkoláskor automatikusan behajlanak. Így ráadásul az elegáns, beépített irányjelzőt is védik.

Indítás egy gombnyomással

Mostantól nem szükséges kulcsot használnia. Egyszerűen nyomja ki a kuplungot, és a Ford Indítógomb megnyomásával a motor máris elindul.

Ford Easy-Fuel rendszer

Ez a hasznos rendszer szinte lehetetlenné teszi, hogy rossz üzemanyagot tankoljon, mert a nem megfelelő töltőpisztolyt egyszerűen nem lehet a töltőnyílásba helyezni. A Ford Easy-Fuel tanksapka nélküli rendszernek köszönhetően pedig a piszkos tanksapkával sem kell többé bajlódnia!

Quickclear technológia

Ennek a hasznos kis funkciónak köszönhetően pillanatok alatt jégtelenítheti a szélvédőjét a fagyos téli reggeleken. Önnek csak meg kell nyomnia a gombot, és a rendszer másodpercek alatt jégteleníti a szélvédőt – még akkor is, ha a hőmérséklet 0 fok alatt van.

Modern sebességtartó automatika

Az Adaptív sebességtartó automatika (ACC) érzékelői segítségével folyamatosan pásztázza az utat az autó előtt, hogy az utazás még zavartalanabb és biztonságosabb lehessen. Használatakor a vezető beállíthatja a kívánt haladási sebességet, amit a rendszer igyekszik megtartani. Amikor viszont másik járművet észlel Ön előtt, akkor lassítani kezd, hogy az előre beállított követési távolság megmaradjon. Amikor az út ismét szabaddá válik, a rendszer visszaáll a beállított sebességre. Az Adaptív sebességtartó automatika 30 és 180 km/h közötti sebességnél használható.* A jármű Ütközésmegelőző rendszert is tartalmaz, amely figyelmeztető jelzést ad, ha túlzottan megközelíti az Ön előtt haladó járművet.

Intelligens funkciók

Minden a vezetési élményről szól

Az eső intenzitásához igazodó automatikus ablaktörlők

Az Esőérzékelős ablaktörlők azonnal bekapcsolnak, amint az érzékelők nedvességet észlelnek a szélvédőn. Ráadásul a sebességüket is automatikusan beállítják, hogy zavartalan legyen a kilátás. Mindezeken túl még az is hat fokozatban állítható, hogy milyen csapadékmennyiségre kapcsoljon be az ablaktörlés.

Nyugodtan kölcsönadhatja autóját a MyKey® rendszerrel

A Ford MyKey® rendszer célja, hogy bármikor aggodalom nélkül adhassa kölcsön autóját. Egyszerűen helyezze a kulcsot a gyújtáskapcsolóba, indítsa be, majd az egyszerű utasításokat követve programozza rá a kulcsra a kívánt korlátozásokat. Meghatározhatja például a maximális sebességet, beállíthatja a biztonságiöv-emlékeztetőt, de akár a hangrendszer maximális hangerejét is megadhatja.

Recaro versenyülések

Már ránézésre is látszik, hogy a Focus RS nem akármilyen teljesítményre képes. Sokat sejttetnek a például a Recaro sportülések is. Ergonomikus kialakítás, az összetéveszthetetlen RS jelzés és a Nitrous Blue színű díszítések – rögtön látszik, hogy ez egy különleges autó. De ezek az ülések nemcsak jól mutatnak, hasznosak is: az oldalpárnák kényelmesen és biztonságosan megtartják a benne ülőt. Az extraként elérhető RS Recaro kagylóülés pedig eredeti mikroszálas szövetpaneleivel igazi versenyautós érzést biztosít.

SYNC 3 – kézhasználat nélkül

Jelenleg a SYNC legmodernebb verziója a SYNC 3. A továbbfejlesztett hangparancsoknak és a kibővített funkcióknak köszönhetően ez a rendszer még gyorsabban és egyszerűbben használható. Az új kezelőfelületen a könnyebb kezelhetőség érdekében nagyobbak lettek a gombok, és a 8"-es érintőképernyő ezentúl az okostelefonokon és táblagépeken megszokott kézmozdulatok segítségével is irányítható. Az AppLink, az Apple CarPlay és az Android Auto funkcióknak köszönhetően pedig a SYNC 3 rendszer érintőképernyőjén az okostelefonról továbbított adatok is megjeleníthetők.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.