Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Focus ST

Ford Focus ST

Bemutatjuk a vadonatúj, még erőteljesebb motorral, sportosra hangolt ST-felfüggesztéssel és egymással kommunikáló intelligens technológiákkal felszerelt Focus ST-t.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

A valódi vezetés élménye

Bemutatkozik a vadonatúj Ford Focus ST

Szabja magára az élményeket

A Focus ST maximális szintre emeli a Focus vezetési élményét. A választható, négyféle vezetési módnak köszönhetően (Normál, Slippery (Csúszós út), Sport, Versenyautó) a kifinomult Focusból egy szempillantás alatt izgalmas versenyautót varázsolhat. A tökéletesre csiszolt alvázat Continously Controlled Dampinggel (CCD) kombináltuk, amely folyamatosan igazítja a felfüggesztést annak érdekében, hogy minden körülmények között kiemelkedő vezetési élményben és dinamikában legyen része. Ezt a Focust úgy alkottuk meg, hogy az országúton és a versenypályán is megállja a helyét.

Amikor az erő kifinomultsággal találkozik

A Focus ST-t arra terveztük, hogy mindenhol feltűnést keltsen. Ennek szellemében alakítottuk ki az autó belső terét is. Az ST-jelzéssel ellátott RECARO üléseket alul egyenesített, sport kormánykerék egészíti ki, a látványt pedig az alumínium váltó és az acélötvözetből készült pedálok teszik igazán teljessé. A Ford SYNC 3 rendszernek köszönhetően minden az irányítása alatt van - a belső hőmérséklettől kezdve, az audio- és mobiltelefonbeállításokon át egészen a GPS-ig. Ezt a 8 hüvelykes érintőképernyő és a hangparancsokkal irányítható rendszer teszi még egyszerűbbé. Ha pedig zenét szeretne hallgatni, a B&O rendszer gondoskodik a tökéletes hangzásról.

Teljesítményre született

Büszkén valljuk, hogy sikerült megalkotnunk a legerősebb, legkönnyebben irányítható és legjobb vezetési élményt biztosító Focus ST-t. 280 LE és 420 Nm nyomaték gondoskodik arról, hogy az új Focus ST mindössze hat másodperc alatt elérje a 100 km/h-s sebességet. Egy olyan hot hatch autót alkottunk meg, amelynek az utcán és a versenypályán is örömet jelent a vezetése. Ráadásul most először elektronikus önzáró differenciálművel láttuk el, amely maximális irányíthatóságot biztosít.

Fejlett biztonsági technológiák

Az új Focus ST-t fejlett technológiákkal láttuk el, hogy Ön, utasai és a többi autós is biztonságban legyen. Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESP) folyamatos megfigyelés alatt tartja az autót - amennyiben kipörgést észlel, képes egyenként aktivizálni a fékeket, hogy visszanyerje az irányítást a jármű felett. A hosszabb fékalkatrészek jobb fékteljesítményt tesznek lehetővé. A Gyalogosfelismerő rendszerrel ellátott Ütközésmegelőző rendszer pedig előre jelzi az úton található akadályokat, indokolt esetben pedig automatikus fékezésre is képes.

Ford Focus ST hírek

Hírek, bemutatók a Ford Focus ST modellről

Fedezze fel egy Focus St-vel portugál hegyvidéket

  • Dátum: 2019 aug. 2
  • Érdekes

Ha északnak vesszük az irányt Portugáliában, és elautózunk az Alvão Nemzeti Parkba, akkor a kanyargós N304 utat kell választanunk, ami alighanem Európa egyik legszebb útvonala

Megérkezett a vadonatúj Ford Focus ST

  • Dátum: 2019 júl. 13
  • Bemutató

A Ford Performance vezetésével kifejlesztett, vadonatúj Focus ST egyszerre stílusos, kényelmes, praktikus családi autó és borzongatóan izgalmas izomautó.

Az új Focus ST ‘hátbavágó’ teljesítményt kínál

  • Dátum: 2019 jún. 26
  • Bemutató

Húsz százalékkal erősebb. Tizenkét százalékkal gyorsabb. A vadonatúj Ford Focus 2.3 EcoBoost 5,7 másodperc alatt gyorsít álló rajttal 100 km/órás sebességre.

Kombi karosszériával debütál a vadonatúj Ford Focus ST

  • Dátum: 2019 máj. 16
  • Bemutató

Az autót egy hatfokozatú manuális vagy hétfokozatú automata sebességváltóval összekapcsolt pörgős, 280 lóerős, 2,3 literes EcoBoost benzinmotor hajtja.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.