Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Active - Ford Focus

Élje át a saját kalandját!

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Teljesen új kilátások

Nem mindig az egyenes út a legjobb!

Spontán kalandok

A tekintélyt parancsoló és sokoldalú új Focus Active crossover egyszerre praktikus, hasznos és élvezettel vezethető. A megnövelt hasmagasság és a nagyobb kerékjárati ívek segítenek, hogy jobban uralja az utakat, a nagyobb kerekek pedig stabilabbá teszik az autót.

Kívül a komfortzónán

Az Active crossover egy teljesen új Ford-koncepció. A SUV-ok inspirálta design tökéletesen ötvözi a formát a funkciókkal, hogy a kabin strapabíró, ám mégis kifinomult legyen. A számtalan okos technológia, ideértve a választható vezetési módot – segít, hogy Ön irányítsa kalandjait!

Vezetési üzemmódok

Az új Focus Active választható vezetési módjaival Ön állíthatja be a gázadást, kormányzást, sebességváltást, így személyre szabhatja vezetési stílusát. Több mint 7 üzemmódból választhat: Normál, Eco, Sport, Comfort, Eco-Comfort, Slippery és Trail.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.