Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Biztonság - Ford Focus

A biztonság a legfőbb célunk

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Könnyebb és biztonságosabb

Legyen szó a vezető, az utasok vagy a gyalogosok biztonságáról

Még a gyalogosokat is védi

Amennyiben az Ütközésmegelőző rendszer a frontkamera és a radarok segítségével egy lehetséges ütközést érzékel, figyelmezteti a vezetőt. Amennyiben a vezető nem vagy lassan reagál, a rendszer automatikusan működteti a fékeket,.

Nincs több bosszantó sérülés!

Szűk parkolóhelyeken az ajtók könnyedén megsérülhetnek. Viszont ha a Focus bármelyik ajtaját kinyitja, akkor rögtön kiugrik az ajtóélvédő, amely megvédi a fényezést és a szomszédos helyen parkoló járművet is.

Hatékony fékezés nagy sebességnél is

Az Aktív fékrendszer egy olyan innovatív biztonsági funkció, amely 50 km/h feletti sebesség esetén lép működésbe. A rendszer automatikusan működteti a fékeket, ha a vezető egyáltalán nem vagy lassan reagál egy lehetséges ütközést jelző figyelmeztetésre. Célja, hogy elkerülje az ütközést vagy csökkentse a bekövetkező baleset súlyosságát.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.