Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Kiegészítők - Ford Focus

Mindennek megvan a maga helye

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Egy teljesen megújult belső tér

Ahol minden egyes négyzetmillimétere kihasználásra került

Rengeteg hely

Az impozáns méretű raktér mindig bőséges helyet biztosít a csomagok számára. Az elöl és hátul ülő magas utasok számára főként hosszabb utazáskor hasznos a térdnél és lábnál kialakított nagyobb hely. Mivel a csomagtérpadló állítható, a pakolás is könnyebb és kényelmesebb lesz.

Tágas és aprólékosan kidolgozott

A modern formatervezés nem csupán a vezetés élményét fokozza, de minden eddiginél praktikusabb és tágasabb belső kialakítást biztosít. Amellett, hogy meglepően nagy csomagtér áll rendelkezésre, világosabb, szellősebb, pihentetőbb és mégis üdítő atmoszférát biztosít minden utazás alkalmával.

Praktikusan állítható csomagtérpadló

A Focus kombi csomagtérpadlója állítható, így az egysíkú és összefüggő csomagtér mellett, lehetőség nyílik olyan csomagtér kialakítására is, mely padló alatti tárolásra is alkalmas. A hátsó üléseket lehajtva pedig teljesen sík csomagtér áll rendelkezésre.

Meglepően nagy csomagtér

Válassza bármelyik karosszériatípust, az új Focus meglepően nagy csomagtérrel áll rendelkezésére. A 60/40 arányban dönthető hátsó üléseket teljesen lehajtva egysíkú és összefüggő felületet hozhat létre, mely minden eddiginél nagyobb csomagteret biztosít. Sőt mi több, az üléseken található síalagúttal a sílécek is könnyen szállíthatóak.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.