Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Teljesítmény - Ford Focus

Teljesítmény és gazdaságosság

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Többféle motor közül választhat

Mind erőteljes és üzemanyag-hatékony

EcoBoost benzinmotorok

A megújult 1,0 és 1,5 literes Ford EcoBoost benzinmotorok megbízható és meggyőző teljesítményt nyújtanak. A hengerlekapcsoló technológiájuknak köszönhetően, lejtőn lefelé, illetve egyenletes sebességgel történő haladáskor az egyik henger ideiglenes lekapcsolásával képes mérsékelni az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

EcoBlue dízelmotorok

Az új 1,5 és 2,0 literes Ford EcoBlue dízelmotorok hatékonysága, teljesítménye és kifinomultsága mérhetően javult. Ezek a korszerű motorok nemcsak javítják az üzemanyag-hatékonyságot, de minden eddiginél csendesebbek is.

8-sebességes automata váltó forgatógombbal

Az új Focus az első olyan Ford modell, melyen elérhető ez a modern automata váltó. A fokozott gyorsulástól, a szuperkönnyű sebességváltásig, a teljes járművet úgy terveztük, hogy növekedjen a teljesítmény és a vezetés igazi élmény legyen. A hagyományos váltókart egy középkonzolra szerelt, forgatható tárcsára cseréltük, így a belső tér letisztultabbá, elrendezése korszerűbbé vált. További hasznos funkciója, hogy az autó leparkolásakor a váltó automatikusan parkolás fokozatra vált.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.