Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Vezetés - Ford Focus

Minden okkal olyan, amilyen

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Könnyed vezetés

Az irányítás mindig az Ön kezében marad

Segítség vezetés közben

Az új Focust arra tervezték, hogy könnyebbé, biztonságosabbá és élvezetesebbé tegye a vezetést. Ehhez az új fejlesztésű, Ford Co-Pilot360 járul hozzá, mely rendkívül fejlett vezetéstámogató technológiákat kínál. Az Adaptív sebességtartó automatika automatikusan fenntartja az előre beállított követési távolságot és sebességet, az Auto Start-Stop rendszer megkönnyíti a vezetést az araszolva haladó, illetve a gyakori megállással és elindulással járó forgalomban. A Táblafelismerő rendszer pedig az érvényes sebességhatárhoz igazítja a jármű haladási sebességét.

A kanyarokat is bevilágító fényszóró

Az Adaptív fényszórórendszer dinamikus LED fényszórókkal és a LED nappali menetfény pontos és intenzív világítási mintázatot biztosítanak, mely automatikusan alkalmazkodik a különböző útviszonyokhoz és látási viszonyokhoz. A Vakításmentes távolsági fényszórók úgy igazítják a fényszórók szögét, hogy maximális megvilágítást biztosítsanak, de szembejövő forgalom esetén ne vakítsák el a többi vezetőt. A megújult fényszórórendszer ráadásul felismeri a kanyarokat és azelőtt megvilágítja azokat, mielőtt Ön bekanyarodna.

Stresszmentes parkolás

A Továbbfejlesztett Aktív ki-/beparkolást segítő automatika a kormányzást, a gáz- és fékpedálokat összehangolva, gombnyomásra végzi el a parkolást, megkönnyítve az Ön dolgát. (Automata váltó esetén érhető el) A rendszer aktiválása után csak azt kell eldönteni, hogy az út melyik oldalán, és hogy párhuzamosan vagy merőlegesen kíván-e parkolni. A gomb nyomva tartása után az autó automatikusan elvégzi a feladatot.

Testreszabott vezetési tulajdonságok

Hangolja vezetési stílusához az új Focus vezetési tulajdonságait! Válassza a Normál, a Környezetbarát vagy a Sportos vezetési üzemmódot és a rendszer módosít néhány beállítást, így pl. a gázadási reakciót, a kormányzás érzetét befolyásoló tényezőket, valamint a sebességváltó működési módját az automata sebességváltós gépjárműveknél.

Átgondolt, kényelmes és helytakarékos

Az Elektronikus kézifék egyszerű, egyetlen gombnyomással működő megoldás, mégis komoly előnyei vannak. Például több helyet biztosít az utastérben, könnyebben behúzható, és a hagyományosnál kevésbé gyakran kell szervizelni.

Mindent lát, amire szüksége van

Miközben az úton tarthatja tekintetét

Head Up Display

A Head Up Display a szem látóterébe vetíti a legfontosabb adatokat, így a vezető folyamatosan az úton tarthatja tekintetét. Kiválasztható, hogy mi jelenjen meg a kijelzőn: a haladási sebességre vonatkozó adatok, a navigációs adatok, a Sebességtartó automatika által küldött figyelmeztetések vagy éppen a Táblafelismerő rendszertől érkező információk.

Táblafelismerő rendszer

A Táblafelismerő rendszer azonosítja az út mentén vagy az út felett kihelyezett, állandó vagy ideiglenes közlekedési táblákat. A rendszer mindig az éppen érvényben lévő sebességkorlátozó, illetve előzni tilos tábla ikonját jeleníti meg a műszerfalon.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.