Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Galaxy

Ford Galaxy

Élje át az első osztály kényelmét ebben a luxust kínáló, hétüléses autóban, és élvezze a tágasságát, a hatalmas csomagteret, a legújabb technológiákat!

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Aktuális ajánlatok

Ismerje meg aktuális Ford Galaxy ajánlatainkat

Ford családi autók, állami támogatással

Egy nagy családnak nagy kihívásokkal kell szembenéznie, ez pedig különösen igaz, amikor utazásra kerül sor.

Ford S-Max, Galaxy, Tourneo Connect és Tourneo Custom modellek nagycsaládok számára, ráadásul most 2,5 millió forintos állami támogatással.

Az utazás új értelmet nyer

Variálható ülései akár hét személynek is elegendő helyet kínálnak

Könnyedén, gombnyomásra lehajtható ülések

Az innovatív, új EasyFold rendszer lehetővé teszi a második üléssor lehajtását egyetlen gombnyomásra. Az utolérhetetlen kényelmet biztosító, gombnyomásra működő EasyFold és a motoros ülésemelő funkciók felgyorsítják a nagyobb csomagok bepakolását, mivel a harmadik üléssor felemelhető vagy leengedhető.

Hatalmas panorámatető

A Galaxy extra felszereltsége a fényűző, kétrészes, üveg panorámatető, amely nyitáskor dönthető vagy becsúsztatható a hátsó tető alá, és világos, szellős belső teret biztosít. A tető beengedi a természetes fényt, míg a napfényvisszaverő üveg a bent ülőket megvédi a hőtől és a káros UV-sugárzástól.

Minden igényt kielégítő kényelem

Hét teljes méretű ülés teszi kényelmessé az új Ford Galaxyt. Az innovatív EasyFold rendszerrel a második üléssor ülései, az új Power Fold funkciónak köszönhetően pedig a harmadik üléssori ülések is, egy gombnyomásra a padlóra hajthatók, sík felületet képezve, így az autó jóformán bármilyen szállítási igényhez alkalmazkodik.

Ford Galaxy hírek

Hírek, bemutatók a Ford Galaxy modellről

A Ford továbbfejlesztette a stílusos S-MAX és a tágas Galaxy modelleket

  • Dátum: 2018 szept. 12
  • Bemutató

A Ford továbbfejlesztette a stílusos S-MAX és a tágas Galaxy modelleket, amelyek ezentúl még élvezetesebb teljesítményt kínálnak az európai vásárlók számára.

A Ford megépítette a világ legszörnyűbb országútját

  • Dátum: 2016 ápr. 4

Azt hiszi, hepehupás utakon jár? Akkor próbálja ki a világ legszörnyűbb útszakaszát, a kátyúk, macskakövek és fekvőrendőrök pokoli kombinációját!

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.